Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Plenkoviću radikalizacija kakvu desnica nije priredila ni Milanoviću

Koaliranje s Pupovcem i Štromarom desnica mu neće oprostiti, sve se glasnije čuje o “političkom porazu nesagledivih dimenzija”

Komentari 42

Avatar George Bailey
George Bailey
14:14 20.09.2017.

Znači, po autorici...Bujančeva svadba i zastava sa bijelim poljem je neviđena radikalizacija.

VL
TO
tolitol
14:01 20.09.2017.

Plenkovićeva vlada će doživjeti sudbinu Milanovićeve samo ako nastavi tesati po ideologiji. Zasad od znatnih reformi nema ničega, trkelja se o pločama, bijelim poljima (hoćemo li ujedno preslagivati krov crkve Sv. Marka u Zagrebu?). Sad je u igru ušla za SDP i HDZ vrlo opasna inicijativa za promjenu izbornog sustava koju se ponovno pokušava na sve moguće načine posredno ocrniti u medijima kao što je to bio slučaj s prošlom referendumskom inicijativom. Sve to miriše na novu epizodu u stilu mandata bivšeg velikog vođe koju je Hrvatska platila s deset posto manjim BDP-om.

VL
KO
Konstantinos
15:37 20.09.2017.

Zanimljivo kako je u nedostatku "domace" radikalne desnice, vrlo aktivna ona "uvozna" koja se svim silama trudi dokazati kako bas oni nisu placenici sa istoka ili juga koji imjui zadacu vec 5-6 godina lazno se predstavljati i ostavljati otrovne komentaree kako bi se podjelilo i posvadjalo hrvatsko javno mijenje a da se politicka scena sto vise radikalizira sto bi za posljedicu imalo - paralizu sto bi bio super dokaz onim snagamada HR nije sposobna zivjeti - sama! Takvih ima jedna saka koja posjeduje nekoliko profila od facebooka do novina i koji za novac danonocno ostavljaju komentare koji granice sa mrznjom. Cisto toliko da se shvati da hrvatska desnica koju bi oni zeljeli vidjeti - ne postoji. Ona je marginalna jer nije dobila ni 5 % na izborima, i zato sve nase vanjske ali i unutrasnje protivnike to itekako iritira i smeta. Samo pogledajte Hrvatski sabor pa cete vidjeti da kod nas vise ima ultra tresh ljevicara od ultra desnicara. Tek toliko da ljudi budu svjesni medijske kampanje koja bi im trebala predstaviti jedn sliku koja u realnosti - ne postoji.

VL
SA
sarajevo2015
15:57 20.09.2017.

Sve je očitije da to desničarenje služi samo prikrivanju neviđenog klijentelizma i korupcije ove Plenković-Vrdoljak-Pupovčeve Vlade.

VL
Avatar MK
MK
15:39 20.09.2017.

Do sad mi se Plenkovic svida, cak je i zautavio porez na nekretnine... Vidit cemo ali ce popusti piskaranju trecorazrednih novinarki i novinara... Radikalizaciju izmisljaju politicari poput Vesne Pusic koji seru po stranim medijima nebi li na Vladu Andreaj Plenkovica stvorili pritisak...

VL
Avatar MK
MK
15:37 20.09.2017.

Ako Plenkovic popusti - uskoro ce drugovi i drugarice traziti da se krov Crkve Sv. Marka u Zagrebu adaptira u skladu sa antifa-standardom...

VL
PI
pinkec
19:33 20.09.2017.

Ako Vlada i Plenki ne budu osluškivali bilo hrvatskog čovjeka i branitelje, koji su branili i obranili džavu od srpske agresije, košta će ih skupo!

VL
Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
16:37 20.09.2017.

Za vas je radikalizacija hrvatskog društva ako neko izvjesi hrvatsku zastavu na kući, dajte molim vas pa mi malo stariji jako dobro znamo ko ste i šta ste, pa vi mrzite hrvatski grb i hrvatsku državu iz dna duše, da možete utopili bi nas u čaši vode, pa vi se radujete svakom hrvatskom neuspjehu, ne prihvaćate hrvatsku domovinu kao svoju, al zapamtite mi vas ne mrzimo mi vas preziremo.

VL
Avatar southman
southman
13:53 20.09.2017.

Trenutno su u Hrvatskoj Plenkoviću jedino mediji kakva takva opasnost za održavanje pozicije na dugi rok ! Budući da politička situacija u državi mu daje za pravo misliti da bi mogao ostati u sedlu jako dugo !

VL
Avatar Pacijent doktora Bože
Pacijent doktora Bože
14:44 20.09.2017.

Svaki domoljubni Hrvat ima dužnost sudjelovati u političkoj eliminaciji četničkog pokreta HDZ u otadžbini, četničkog vojvode Plenkovića, i njegovog šefa Pupovca svim raspoloživim zakonitim i demokratskim sredstvima. Naravno, i ostali se mogu pridružiti. ;)

VL
JA
jaxjones123
14:05 20.09.2017.

Plenković u 2017. ima identičnu situaciju kakvu je imao i Milanović 2012. Milanovića su razni nebitni Tepeši, Čorići, Bujaneci napadali niskim udarcima, pričali o komunizmu, da mu je stari bio partizan, nabijali na nos nepostojeće afere i ostale retardirane gluposti koje nemaju veze s vezon. Danas Plenkoviću lijevičari udaraju ispod pojasa nebitnim pločama. Isto srranje, drugo pakovanje. Znamo kako je Milanović podlegao pritisku, a hoće li i Plenković, ne znamo.

VL
GU
Gustirna
21:13 20.09.2017.

Pored ostalog nece dete jna lekarke kostati polozaja bujancevi barjaci nego tvoji ....i ostali antifasisticko genocidno koljacki barjaci i znakovlje...koje se uz zastitu plenkija ponosno vijori po trgovima zagreba..iako imamo rezoluviju eu o komunisticko koljackoj totalitarnoj opancariji...

VL
DU
Deleted user
14:12 20.09.2017.

U ime obitelji stiže inicijativa o promjeni izbornog zakona koji bi onemogućio zajamčena mjesta u parlamentu za nacionalne manjine UIO priprema još jedan referendum o izbornom zakonodavstvu po uzoru na onaj od prije par godina a vidimo svi mediji suu dobili naputak da u prvi plan stavljaju "antimanjinski" (antisprski) karakter tog referenduma iako su oni najmanje bitni pored hrpetina HDZovih poltrona koji ulaze u sabor...

VL
DU
Deleted user
09:40 21.09.2017.

Jesenti milu bigulicu, što je to uopće europska Hrvataka kakvu navodno želi stvoriti gazda Andrjuša iz Banskih dvora, a ne dopuštaju mu zadrti i natražni desničari?! Po svemu sudeći, ništa drugo nego mjesto gdje će raznorazne "ugrožene", "diskriminirane" i "napredne"" (antifa i sl.) manjine nesmetano terorizirati već potpuno izbezumljenu većinu. Dobar dio te "agende" već se ostvaruje i bez Plenkijeva utjecaja, ali jednom svemu dođe kraj.

VL
PO
portugisac
15:54 20.09.2017.

Ma neka se i Plenković upiše kao izdajnik Hrvatskoga naroda za drugo niti nije kada se udružuje sa neprijateljima Hrvatske.

VL
Avatar NOsikiriki
NOsikiriki
14:12 20.09.2017.

Pa ova kockasta faca sa naocalama je uhljebila prijeko 151 duznosnika!!Rekord do sada!Ma njega se treba rijesavati taj samo muti a vise suti!!Htijeli ste ga.imate ga narode!!uzivajte balkanci u balkanskim carobnim igricama!!pljuc...

VL
AN
anticenzura
14:10 20.09.2017.

Anemicni je nula ziva od politicara, njemu uloga lidera lezi isto kao mlitavcu Bernardicu na ljevici. Vidi se iz aviona da iza kulisa mracne sile drmaju Hravtskom, a on jadnicek samo izvrsava naredjenja balkanskog podzemlja. Oni su do guse upleteni u crni mrak kriminala u svim salsama, od trafika droge i oruzja, do financijskih malverzacija, mracnih fondova, korupcije i lopovluka, do vjerskog i etnickog fanatizma i fasizma, i nema sto nema kod njih na dnevnome redu. To je olos najgore risme. On se ne zna distancirati od njih, nego im ispunjava sve zelje, a znaju i macke da se sa mafijom ne pregovara. Mafija ce te kotrljati sve vise i vise u svoja govna, dok i sam ne postanes mafijas njihovog kalibra, a njemu se upravo to polako i desava.

VL
DU
Deleted user
14:17 20.09.2017.

"Tko se mača lača, od mača i nastrada" 2012. je Karamarko, pustio duha iz boce, kako bi svrgnuo nenarodne komunjare AKA Josipovića i Milanovića i uveo u političku arenu razne : Bujanenc, markićke, glasnoviće, tepeše, josiće, hasanbegoviće...podupirao razne stožere, svaki referendum protiv tadašnje vlade, plinske boce, prijetnje plinskim bocama, brojanje krvnih zrnaca, umanjivanje broja žrtava jasenovca, nasuprot uvečavanju broja žrtava bleiburga. Neka im, njihovi su na vlasti, "Oba su pala" (J. Klemm).

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.