Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SMRT IZ ZRAKA

Amerikanci u Siriji ubili čelnika al Qaede: 'Pratili smo ga već neko vrijeme'

napad dronom
Reuters/PIXSELL
22.11.2016.
u 22:47

Glavnina američkih zračnih udara u Siriji usmjerena je na skupinu Islamsku državu.

Sjedinjene Države su u petak u napadu bespilotnom letjelicom u Siriji ubile čelnika al Qaede, Abu Afghana al-Masrija, priopćio je Pentagon u utorak.

Al-Masri, rođen u Egiptu, prvo se priključio al Qaedi u Afganistanu a zatim njezinu ogranku u Siriji, rekao je Peter Cook, glasnogovornik Pentagona.

"Pratili smo ga već neko vrijeme", rekao je, dodajući da je Al-Masri bio "povezan s terorističkim skupinama" na čitavom Bliskom istoku.

Napad bespilotnom letjelicom dogodio se blizu grada Sarmade, u pokrajini Idlibu, rekao je glasnogovornik Pentagona.

Glavnina američkih zračnih udara u Siriji usmjerena je na skupinu Islamsku državu.

>> U Afganistanu ubijen jedan od zapovjednika Islamske države

Komentara 10

Avatar messerschmidt
messerschmidt
08:17 23.11.2016.

Amerikanci izgleda svaki tjedan ubiju čelnika Alkaide. Pa koliko taj ima života?

GV
golub Vaso
08:23 23.11.2016.

mrtav čovjek ne priča o tome kako je naoružana al kaida primjerice

MX
Mister X
09:15 23.11.2016.

Glavnina američkih zračnih udara u Siriji usmjerena je na skupinu Islamsku državu. Gle ovo Kako Assada Amerika brani oslobađa od Islamske države koja je - Sirija u siriji ! Kad Assad i Putin deru po istima onda dječak gleda bačveačve kako lete iz ratnih zrakoplova na kojima piše Putin . Ovi Islamisti ćelnici nemaju ženu djecunuka pa kad dernu cijelu zgradu ne nastradaju susjedi civili i nedužni siriski narod ? Tamo posle demokratskog ubojstva države ne ostane nikakv svjedok da priča o buradima i bojlerima i bačvama sa žutim dimom. Kad demokrat derne svojom bombom sve ode u prah i nikoga više nije poslije strah !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije