Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
i to je "ljubav"

Amerikanac se seksao s dupinom i o tome napisao knjigu

'dupin_nnn_zad_150911'
''
26.09.2011.
u 21:15

Ruby mi se počela upucavati zubima me grebući po rukama i nogama, piše Malcolm Brenner.

Malcolm Brenner iz Floride priznao je kako je imao seksualni odnos sa ženkom dupina Ruby tijekom sedamdesetih, a o tome je i napisao knjigu "Mokra božica: uspomena na dupinsku ljubavnicu", piše Sun.

Knjiga je popularna - na Amazonu ju možete kupiti za 16.95, a donedavno je bila ocijenjena s pet zvjezdica. Amerikanac u knjizi opisuje kako se Ruby njemu prva počela upucavati, i to tako da je zubima grebala po rukama i nogama, što je bilo "neopisivo erotično".

- Ona je pokrenula cijelu stvar... Bila je izolirana i koristila me kako bi zadovoljila svoje seksualne potrebe - rekao je Brenner. Nakon što je otišao na studij, Ruby je umrla zbog, kako smatra Brenner, slomljenog srca.

- Htio bih upozoriti svakoga tko ima vezu s dupinom. Trebate imati izlaznu strategiju - zaključio je Brenner.

Komentara 16

AU
autoritet
21:53 26.09.2011.

ovo je najvažnija vijest 2011. godine bravo večernjak!

Avatar smrtfasizmu
smrtfasizmu
21:48 26.09.2011.

To je Americka Demokracija........ Nije trebao da stavi ovo na vecernji jer svi odavno znaju ko su ameri i sta radu po zemljama koje su okupirali... Kina ce ih izbriasati, znate da im je Kina zapretila ratom ako napadnu Pakistanan koji je naivni vjerovao Amerima i pustio da se usecu Americki Vojnici, spijuni i CIA u Pakistan pa sada zele da im \"cuvaju\" Nuklearno naoruzanje ali Kina nije naivna!

BO
bomba
22:16 26.09.2011.

Mogu misliti kakav je kad je morao upražnjavati sex sa životinjom. Neće ga niko pa se čovjek snašao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije