Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 90
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća

Amerikanac se nije zaustavio na pružnom prijelazu u Varaždinu, jedna osoba ozlijeđena

Ilustracija
Hrvoje Jelavić/PIXSELL
19.07.2019.
u 10:29

U prometnoj je nesreći lakše ozlijeđen 34-godišnji putnik iz osobnog vozila, koji je nakon pružene medicinske pomoći u varaždinskoj Općoj bolnici pušten kući - kažu u PU varaždinskoj

U naletu vlaka na automobil lakše je ozlijeđen 34-godišnjak. Danas oko 2.15 sati u Cehovskoj ulici u Varaždinu državljanin SAD-a staro 40 godina upravljao je osobnim vozilom iz smjera istočne obilaznice prema Zagrebačkoj ulici.

Nije se zaustavio na prijelazu ceste preko željezničke pruge na kojem nema uređaja za zatvaranje prometa, kao ni uređaja za davanje znakova kojima se najavljuje približavanje vlaka, pa je na automobil naletio putnički vlak koji vozi na relaciji Varaždin – Konjščina.

- Tom je prilikom došlo do udara prednjeg dijela vlaka u desni bočni dio osobnog vozila. U prometnoj je nesreći lakše ozlijeđen 34-godišnji putnik iz osobnog vozila, koji je nakon pružene medicinske pomoći u varaždinskoj Općoj bolnici pušten kući - kažu u PU varaždinskoj.

Ključne riječi

Komentara 8

RE
reborn
10:57 19.07.2019.

Jadnik, naletio je... Valjda nije vjerovao kako na glavnom otvorenom prometnom pravcu između Zagreba i Varaždina koja se križa sa glavnim željezničkim pravcom između Zagreba i Varaždina uopće može postojati pružni prijelaz u 21. stoljeću koji nije zaštićen branicima niti označen svjetlosnom i zvučnom signalizacijom. Ali eto - u Hrvatskoj je sve moguće! Sva sreća što je na njega naletio vlak koji ne može "povući" brže od 40km/h, to mu je vjerojatno spasilo život.

Avatar Apsalar
Apsalar
11:14 19.07.2019.

Nije obilježeno, nema signalizacije.... Znači, ako nemas kolektivnu memoriju, ili sreća ili pokoj ti duši

KC
Kcro
11:17 19.07.2019.

Iz HZ-a su izvukli milijarde a ne mogu jednu rampu postavit.Banda lopovska.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije