Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA FLORIDSKOM IMANJU
Povratak na članak

Američko ministarstvo optužuje Trumpa za opstrukciju istrage FBI-ja: 'Vjerojatno je namjerno sakrivao dokumente'

FBI je prije racije otkrio "višestruke dokaze " koji pokazuju da su "povjerljivi dokumenti" ostali u Mar-a-Lagu, stoji u dokumentu

Komentari 12

Avatar mofo
mofo
13:08 31.08.2022.

Blize se izbori...

VL
HO
Homophob
14:52 31.08.2022.

Znaci najprije su prekopavali po dokumentima i odnijeli brojne kutije svega i svacega pa su 5 mjeseci poslije napravili prepad pod dozvolom izdanom od suca koji je otvoreno podrzavao Obamu i sada Bidena vjerojatno s laznim opruzbama FBI i kada nakon desetak dana niti tu nisu nasli nista cime bi zaprijecili Trumpa da se kandidira za Predsjednika na slijedecim izborima sada izmisljaju da graze nesto nepostojece i optuzuju Trumpa da posjeduje i skriva nesto ali nitko niti ne zna sto! Demonkartski!

VL
V0
Vlaskoulicanec3.0
13:05 31.08.2022.

Ha, ha, ha: "višestruke dokaze " koji "dokazuju" da je "vjerojatno namjerno ..." ... Pametnome dosta!

VL
BR
brodludjaka
19:31 31.08.2022.

Klasična prevara i laž demokrata i dementnog starca koji ne vodi državu nego netko drugi. Čitati što pišu mediji koji nisu sponzorirani i plaćeni da šire laži, a u amera ih ima..i televizija i portala i nezavisnih novinara

VL
Avatar DIXI
DIXI
15:48 31.08.2022.

Nedovoljno precizan članak. Odvjetništvo SAD je sve objavilo. U svibnju su Trumpovi odvjetnici izjavili da je sve vraćeno. Pretres je rezultirao u još dvostruko većem broju nevraćenih povjerljivih dokumenata. Sad sumnjaju da toga još ima. Trump nije optužen, istraga još traje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.