Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZLOČIN PROTIV DRŽAVE

Američki student u Sjevernoj Koreji osuđen na 15 godina teškog rada

Otto Warmbier
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
16.03.2016.
u 07:35

Otto Warmbier priveden je u siječnju ove godine jer je iz svog hotela u Pyongyangu pokušao ukrasti predmet s propagandnim sloganom

Sjevernokorejski vrhovni sud osudio je američkog studenta na 15 godina teškog fizičkog rada zbog zločina protiv države, objavila je danas kineska agencija Xinhua, prenosi Reuters.

Otto Warmbier, student Sveučilišta u Virginiji, priveden je kao 21-godišnjak u siječnju ove godine jer je iz svog hotela u Pyongyangu pokušao ukrasti predmet s propagandnim sloganom, pisali su ranije sjevernokorejski mediji, kao i da je Warmbier priznao zločine protiv države.

Warmbier, koji je inače iz Wyominga u američkoj saveznoj državi Ohio, rekao je na konferenciji za medije prošli mjesec da je njegov zločin "vrlo težak i unaprijed planiran".

>> Sjeverna Koreja ispalila dva nova balistička projektila

>> 'Spremni smo udariti na američke i korejske snage 'ultra preciznim 'blitzkriegom' u korejskom stilu'

Komentara 20

ZA
zambezi
08:38 16.03.2016.

Kako se kod nas krade,svi bi po toj formuli S.koreje ,bili na Golom otoku doživotno!

DA
Darko22
09:30 16.03.2016.

Pa šta si uopće radio tamo sinko ?? I još takvu glupost probati napraviti..

IS
istri
09:56 16.03.2016.

neki zakoni njihove nebi nam skodili.pogotovo oni protiv profitera i lopova a Toga ima najvise u hrvatskoj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije