Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova dimenzija hakiranja
Povratak na članak

Američki obavještajci: Znamo koji su Rusi radili za Trumpa

Priča o ruskom hakiranju izbora od samoga početka usporava i otežava proces tranzicije s Obamine na Trumpovu administraciju

Komentari 30

RO
robertbruckner
09:35 07.01.2017.

Bravo Russi, sad kenijanac Husein Obama lije krokodilske suze, a kad je CNN na prvom suceljavanju gurao svog kandidata a oni su to boze nezavisne (fasisticke komunisticke novine) onda je tajno taj isti CNN dostavio pitanje na onu ruglo od zene (koja se nije brinula niti uo vlastitom djetetu koje je imala) i otkrio joj pitanja tako da se je ta babetina mogla pripremit a Sander nije imao pojma o tome, ko je to dao u javnost opet Rusi? Zasto taj kenijanac afrikanac husein obama nije onda reagirao, na koncu to je najgori prezident amerike koji je zapoceo 3 rata srusio gadafija, htio je to napravit sa Asadaom i Egiptom pa se je morao podvijena repa povuci natrag covjek koji je iskljucivi krivac za milijune azilanata terorista i drogerasa ovdje u europi.

VL
Avatar 123456
123456
10:07 07.01.2017.

Je, Rusi su krivi kaj su raskrinkali kriminal Clintonovih, a nisu krivi clintonovi koji su delali taj kriminal. To je isto kao kod nas. I kod nas je uvijek kriv onaj tko otkrije lopova, a ne lopov. Bože pomozi!

VL
DU
Deleted user
09:59 07.01.2017.

Američki mediji su obavili dokaze o ruskom hakiranju a dokaz koji su objavili je bio dio jedne popularne videoigre naravno svi su im se odmah išli rugati. Dok ovi Američki obavještajci jedino što znaju je da prisluškuju građana i na njima vrše nadzor. Dok svi lopovi kriminalci i dalje uredno posluju. Kada naiđu na bolje od sebe onda se ti Američki obavještajci sramote do unedogled zajedno sa američkim medijima.

VL
RO
robertbruckner
09:39 07.01.2017.

Bez muslimana Huseina Obame nebis e desili tzv "muslimansko proljece i ukrajinska jesen", covjek koji je pobio na tisuce ljudi i natjerao ih u egzodus, covjek koji je stvorio, organizirao, naoruzavao i financirao preko svoje muslimanske brace saudi arabije, katra, omana kuvajta i emirate ove IS teroriste (rekla Sata Vagenkneht njemacka sefica zelenih na ARD lanjske godine i veli; ja ovdje imam (mahala sa papirima) dokaz da amerikanci i sad dan danas posredno financiraju i naoruzavaju muslimanske teroriste.

VL
RO
robertbruckner
09:40 07.01.2017.

znaci da su demokratski/komunisticki mamlazi gluplji od ruskih komunista-Bravooooooo Putinnnnnnnnn

VL
TO
toxictwin
11:10 07.01.2017.

Dakle, što je ovim gubitnicima autistički neshvatljivo da su poraženi na izborima i da moraju predat vlast je čista dijagnoza. Nemire se i gotovo. Koliko je to zatucano i mesijanski tipa mi smo jedini, najbolji, jedina nada , prava ova, ona......itd.... I još u to vjeruju, a ne vide da ih svi mrze. Dobili su što su zaslužili( ustvari tek će dobit kada Hilary završi u zatvoru zbog izdaje). Ti liberalni autisti idu do toga da petljaju obavještajnu zajednicu u izbore, izmišljaju neprijatelje itd. Pa što, Rusi su bili za Donalda i medijski mu pomogli, poslali par mailova koje su hakirali i to je njima problem!!!! Pogledajte što u njima piše, to je problem, to je nacionalna izdaja i krivično djelo!!!!!! Kažu navijali su za njega, pa za onu babu je navlačio cijeli liberalni "svijet" od medija kako pisanih tako i elektronskih i to u nevjrovatnom postotku. Sjetite se, ono je bilo skoro pa staljinističko jednoumlje. Hvala bogu na internetu i društvenim mrežama. Da zaključim, Obama i ostali liberalni gubitnici se ponašaju kao zlo dijete koje mora predat igračku drugome i prije toga slomije dio i pljune je.

VL
DU
Deleted user
10:21 07.01.2017.

Zasto Agencije Ne ispitaju tko je platio rušenje twinsa ?

VL
SD
sdpesticid
10:04 07.01.2017.

a naslova, bože blagi. što, trump ima ''trump-hack-rus d.o.o.'' ? ovo sve smrdi na nepriznavanje legitimnosti izbora a koliko se manipulira možemo vidjeti samo iz primjera izvješća kanadske novinarke iz sirije, citiram: kanadska novinarka i aktivistica za ljudska prava, eva bartlett, održala je emotivni govor u un-u u kojem je poručila kolegama iz zapadnih medija kako njihovi izvori na terenu u siriji "nisu kredibilni" te su "kompromitirani". "u više navrata sam posjetila homs, maaloulu, latakiju, tartus i aleppo četiri puta. potpora naroda za njihovu vladu je apsolutno stvarna. sve ono što čujete i čitate u korporativnim medijima je zapravo potpuno suprotno", poručila je bartlett. "badalje, ono što čujete i čitate u korporativnim medijima, i nazvat ću ih imenom - bbc, guardian, new york times i drugi - sve ono što čitate o aleppu je suprotno od stvarnosti. mediji žele zavarati javnost demonizirajući predsjednika assada i mijenjajući činjenice o ruskoj potpori za damask", istaknula je. "novinske organizacije se oslanjaju na sirijski opservatorij za ljudska prava (sohr) koji je baziran u coventryu, britaniji, a njime upravlja samo jedan čovjek. informacije se baziraju na temelju kompromitiranih skupina kao što su bijele kacige", poručila je kanadska novinarka ( završen citat .)

VL
NI
Nikomah95
10:20 07.01.2017.

Nema slađih suza od onih s lijeve strane....

VL
ST
stomugromova
15:14 07.01.2017.

Konačno je raskrinkana ruska obavještajna mreža koja je radila za Trumpa. Među okrivljenim se nalaze redom: Miki Mouse,Djed Mraz,Pero Djetlić,Borat i ostali.

VL
Avatar reference
reference
14:31 07.01.2017.

Super kad znaju, evo Rusi cupaju kosu sa glave of muke......"Business, 07:01:2017: Russian energy giant Gazprom had reached the record 165.2 million cubic meters volume of daily gas supply to Europe via Nord Stream pipeline.

VL
Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
15:14 07.01.2017.

Znaju kao sto su znali da Sadam Husein ima oruzje za masovno unistenje. Jos jedan pokusaj manipulacije ovaca koji pasu mainstream medije.

VL
AD
adrian24
01:49 08.01.2017.

"Sve je to sadržano u vrlo opsežnom izvješću... u kojem su do u detalj opisani dokazi koji pokazuju da se Rusija umiješala u izborni proces u studenom prošle godine, ali da je toga bilo i tijekom posljednjih devet godina." Ma Ma ne lažite ljude, čak su i zapadni novinari "popljuvali" to izvješće. Jedan od tih "dokaza" je npr. da je RT izvještavao o protuameričkim "Occupy Wall Street" prosvjedima, dok "lojalne američke TV kuće" to nisu radile... Još jedan "dokaz umješanosti" je citat Žirinovskog (ruska verzija Ante Đapića) da će biti sretni ako Trump pobijedi. Sami novinari su rekli da ovaj izvještaj izgleda kao da su ga na brzinu sklepali novinari, a ne pisala obavještajna služba. Pola tog izvješća je o RT-u i ima hrpu rečenica koje se ponavljaju. Jedino što to izvješće nema su dokazi (ili barem podaci o tome kako su agenti došli do iznesenih "činjenica" i do svojih "zaključaka").

VL
AN
Ana33
07:58 08.01.2017.

... "naimenovani visoki američki dužnosnici"... rekli su da su Rusi slavili pobjedu Trumpa! To je objavila beogradska Politika! Javila je iz ruske Dume! I to slavlje pljeskom zastupnika kad je vijest obavio zastupnicima njezin predsjednik!

VL
GU
gustirna
17:22 07.01.2017.

Pa sto da znadu....znademo i mi da je cia-a u americkoj ambasadi instruirala bajica kako ce optuziti hadeze i sanadera da bi doveli na vlast jugofasiste iz sdp-a...znademo i tko je brifirao udbasa petrova da skine karamarka...

VL
Avatar marengo2
marengo2
16:01 07.01.2017.

Mozete pisati sto hocete ali USA je po prvi put u povjesti u oblikuTrumpa postala satelit Rusije jedna velika velesila postaje igrackica u rukama dosta manje i dosta siromasnije sile. Amerikanci su krenuli putem stramputice i raspada .... Manjak inteligencije je uvijek skupo kostao.

VL
Avatar mason
mason
17:42 07.01.2017.

Sad ispada da su Rusi imali nesto protiv Hillary pa su podrzali njenog protivnika bilo tko da je on.Nije tocno.Zasto ruski trolovi nisu bili Ted Kruza ili Marka Rubija ili Johna Kasica ,nego su od samog pocetka kampanje bili bas za Trumpa.Nije problem sto su rusili Hillary ali pitanje je zasto bas Trump.Samo dijete moze povijerovat da su to Rusi radili za boljitak americkog naroda.Normalno svatko sad zna za exxon mobil,to je odgovor.

VL
PR
primodei
10:24 07.01.2017.

....rusi su si umislili da vode, ali na srecu jos trckaraju otraga. Hakiranje danas nije nista posebno a tko njih se isto moze haknuti...sto ce sigurno i biti

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.