Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izgubio povjerenje
Povratak na članak

Američki ministar obrane smijenio glavnog tajnika mornarice

Esper je naveo da je izgubio povjerenje u Spencera nakon što je saznao kako je tajnik mornarice predložio Bijeloj kući da se Gallagheru omogući mirovina sa sadašnjim činom i bez gubitka statusa 'tuljana'

Komentari 3

HO
homophob
16:04 25.11.2019.

Esper je dobio nogom u straznjicu jer se pokazao NEPRINCIPIJELAN! Ako je zahtjevao necasan otpust iz sluzbe vojnika onda je to necastan otpust s gubitkom cina - tocka a ne onda skrivecki, sramezljivo vracanje cina i penzije prema ranku koji je zvanicno oduzet. To sto je Predsjednik pomilovao tog vojnika "Predsjednickim Pomilovanjem" (pravni instrument koji doslovno kaze: radnja za koju je netko osuden SE NIKADA NIJE DOGODILA i nitko ju nikada ne smije spomenuti! - jedinstveni pravni instrument u svjetu jer je OPRASTA kaznu nego izricito kaze NIJE SE NIKADA DOGODILO) je sasvim druga stvar i osobni prerogativ Predsjednika koji u toj temi moze ciniti sto mu se prohtije i ne odgovara nikome!

VL
Avatar nekakav
nekakav
11:38 25.11.2019.

sad zamislite što američki vojnici u stvarnosti mogu raditi nekažnjeno. i sad valjda znate zašto je amerika sto i neku državu natjerala da potpiše ugovor kojim su američki vojnici sigurni da ih te zemlje neće izručiti sudovima zbog ratnih zločina. da, saveznici moji, tako vam je to. mi lai nije izolirani slučaj, već pravilo. vi zaokupljeni 'rusijom', a iza leđa ostajete bez ičega.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.