Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAZINA 4

Američki CDC savjetuje: Ne putujte u Hrvatsku zbog covida-19

Screenshot/CDC
04.10.2021.
u 23:19

CDC je također smanjio preporuke za putovanja na "razinu 3" za Maroko, Argentinu, Francusku, Island, Lesoto, Nepal, Portugal i Južnoafričku Republiku

Američki centar za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC) upozorio je u ponedjeljak da se ne putuje u Hrvatsku, Armeniju, Austriju, Barbados i Latviju zbog covida-19. 

CDC je povisio svoje preporuke putovanja na "razinu 4vrlo visoku" i rekao Amerikancima da bi trebali izbjegavati putovanja u tih pet zemalja. 

CDC je također smanjio preporuke za putovanja na "razinu 3" za Maroko, Argentinu, Francusku, Island, Lesoto, Nepal, Portugal i Južnoafričku Republiku ali savjetuje svojim državljanima da se prije puta u potpunosti cijepe. 

Ključne riječi

Komentara 13

Avatar Upitnik30
Upitnik30
23:36 04.10.2021.

A Bosna narančasta?! 🤣🤣🤣 Ono, nešto kao mi preko sezone.. 😁 E, statistiko, sestro pretpostavke, majko svih za*e*a..

PP
Preodgojen_Povratnik
01:44 05.10.2021.

Cini se da netko sumanuto testira i hvali se rezultatima.

Avatar superhik74
superhik74
00:17 05.10.2021.

Ha, ha, ha... najgori na svijetu s preko 700 tisuca mrtvih od virusa oni nekome savjetuju gdje ne putovati a oni najgori.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije