Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Kakav lov'

Američka voditeljica šokirala javnost: Odvratna je i zla!

melissa bachman
Foto: Melissa Bachman
1/6
16.11.2013.
u 21:02

Bachman, koja živi u Minnesoti, na svom blogu objavljuje postove s naslovima "Zašto bi svaka djevojčica trebala probati lov" i "Glupi zakoni o lovu koje ne mogu podnijeti"

Melissa Bachman, američka TV voditeljica, izazvala je bijes javnosti nakon što je objavila fotografiju na kojoj stoji nad ubijenim lavom s potpisom "Kakav lov".

Uskoro je pokrenuta peticija kojom bi se Bachman zabranio ulazak u Južnoafričku Republiku, gdje su fotografije napravljene.

Njene su fotografije izazvale lavinu negativnih komentara na Twitteru, nazivajući je odvratnom i zlom.

Bachman, koja živi u Minnesoti, na svom blogu objavljuje postove s naslovima "Zašto bi svaka djevojčica trebala probati lov" i "Glupi zakoni o lovu koje ne mogu podnijeti", a vodi emisiju Smrtonosna strast Winchester. U svakoj emisiji putuje i zajedno s lokalcima odlazi u lov s različitim vrstama oružja.

Ključne riječi

Komentara 5

DI
duncan_idaho
21:31 16.11.2013.

Iz sveg srca joj želim da je rastrga medvjed ili lav i da se njenim ostacima pogoste hijene

CA
canajisraM
22:52 16.11.2013.

Fucking bitch

MK
mika kladivec
22:38 16.11.2013.

Jako hrabro sa topom i optikom ubiti prekrasnu životinju na "10 km" to je stvarno super. Pljuc!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije