Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MASAKR U TEKSASU
Povratak na članak

Američka mora: Zemlja oružja i pokolja

Teksaški krvnik Kelley poučavao je djecu Bibliju, a otpušten je iz vojske kao zlostavljač

Komentari 25

Avatar mofo
mofo
22:37 07.11.2017.

Pa vi niste čisti, kakve strože kontrole prodaje oružja kad je lik tako i tako imao nelegalno nabavljeno oružje.. kad je nečasno otpušten iz vojske automatski ne smije zakonski nabavljati oružje, tako da taman da je potpuno zabranjeno oružje, opet bi se ovo dogodilo.. mislim, zaustavio ga je građanin sa oružjem, šta bi bilo da nije...

VL
HO
homofob
11:10 08.11.2017.

U Kanadi je slican tip usao u predavaonu na faksi, sjeo za katedru i pobio 76 studenata- punio i pucao i nitko mu se nije mogao oduprijeti! U Australiji i Velikoj Britaniji je vatreno oruzje u rukama civila zabranjeno preko 30 godina te oni koji postuju zakone ga vise nemaju a ljubitelji bezzakonja neometano pucaju kako im se hoce!

VL
Avatar Ibrahim-Vitez-Pjanic
Ibrahim-Vitez-Pjanic
06:31 08.11.2017.

On je terorist zaluden vjerom. Vjera mu popila mozak. Sljedbenik vanbracnog Marijinog sina I njenog ljubavnika stolara. Nikakve razlike izmedu njega I sledbenika pedofila. Nikakvu tajnu on nije odnio u grob, zamislio je da su vragovi usli u te ljude I istjerivao ih.

VL
NI
Nikomah95
18:56 07.11.2017.

O kakvoj vi Americi pričate? Otiđite u Bosnu i Srbiju na svadbe.

VL
Avatar Karl_Habsburg
Karl_Habsburg
17:22 07.11.2017.

Od kuda ste ovo sikopali: 'Nije poznato čime je zarađivao za život, tek je povremeno predavao u školi i to – Bibliju" svugdje drugdje pise kako je bio ateist.

VL
DU
Deleted user
17:14 07.11.2017.

nista novo, nista cudno, nacija psihopata, samo bolesnici mogu ovako podizat svoju djecu............ http://www.dailymail.co.uk/femail/article-4674768/Parents-post-photographs-children-guns.html

VL
DU
Deleted user
17:55 07.11.2017.

Opet atak na zakon o oruzju? Kada ce ljudi shvatiti da ne ubija oruzje,vec poremeceni um? Ovdje se cak nije radilo ni o automatskom oruzju.Novi Poredak pod svaku cijenu zeli ljudima oteti oruzje iz ruku,dokinuti pravo na samoobranu i zastitu privatne svojine i vlasnistva.Srecom je americki lobi proizvodjaca oruzja dovoljno snazan da sprijeci takav zakon u Kongresu,ma koliko se neki trudili.Isceniranim masakrima,i medijskim harangama. Zasto nitko ne kaze da je upravo savjesni pojedinac koji se zatekao u tom trenutku tu naoruzan sprijecio puno vecu tragediju?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.