Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teška sudbina

Nakon očuha, preminula i majka dječaka koji se ubio zbog vršnjačkog nasilja

Alisa Mahmutović
Foto: screenshot/youtube
27.06.2017.
u 17:10

Mahir Rakovac izvršio je samoubojstvo skokom sa zgrade u sarajevskom naselju Dobrinja 14. prosinca 2015. godine

Preminula je majka 14-godišnjeg dječaka Mahira Rakovca čije je samoubojstvo u prosincu 2015. godine potreslo javnost u BiH i susjednim zemljama. Kako piše portal Faktor.ba, Alisa Mahmutović preminula je sinoć nakon teške bolesti na Univerzitetskom kliničkom centru Tuzla.

Dubravko Lovrenović, Mahirov očuh, preminuo je u siječnju ove godine u 61. godini. Kao i Alisa, bolovao je od karcinoma.

Podsjetimo, Mahir Rakovac izvršio je samoubojstvo skokom sa zgrade u sarajevskom naselju Dobrinja 14. prosinca 2015. godine. 
Županijsko tužiteljstvo u Sarajevu objavilo je u ožujku 2016. rezultate istrage o smrti dječaka, prema kojima na tijelu nije bilo tragova nasilja, već su konstatirane ozljede koje su uzrok pada. Mahmutović i Lovrenović su do posljednjeg dana tvrdili da je Mahirova smrt posljedica vršnjačkog nasilja koje je doživio u školi.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije