Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
traži dom

Alfi voli šetnje i trčanje uz bicikl, lov ga uopće ne zanima

Njemački ptičar Alfi
Foto: Privatni album
1/5
20.03.2015.
u 22:24

Velika je maza, voli druge pse, ali mace mu nisu omiljeno društvo. Udomljava se kao kućni ljubimac

Njemački kratkodlaki ptičar Alfi jedan je od pasa spašenih u zadnji tren, jedan od pasa kojem su odbrojavali 60 dana života.

Otad je prošlo već više od godinu dana. Alfi je u privremeni dom došao uplašen, bojao se i vlastite sjene. Zbog nepovjerljivosti prema ljudima i nesigurnosti još uvijek teško prihvaća nova lica u svojoj blizini.

- Ne znamo što je sve prošao i kako je živio, no s posljedicama smo se naučili nositi. Uz moja dva ptičara Alfi je opušten i veseo – kaže teta čuvalica, koja ga je spasila i od eutanazije.

Imao je Alfi jednom sreću pa je i udomljen. No, sretna priča završila je već istog dana jer je uspio pobjeći. Tražili su ga danima i na kraju pronašli na drugom kraju grada.

- Ostavilo je to i dodatne posljedice pa Alfi traži nekoga tko će imati jako puno strpljenja. Traži osobu koja će polako steći njegovo povjerenje, koja će ga prihvatiti sa svim njegovim manama – ističe čuvalica, koja je odlučila Alfiju i dodatno pomoći. Odnedavno Alfi ima trenericu koja radi na njegovom samopouzdanju. A sve što ona pokaže, čuvalica nastavlja i u svom domu.

Alf je inače velika dobrica i maza, slaže se sa psima, ali nije ljubitelj maca. Obožava ići u šetnje i trčati uz bicikl. Naučen je na život u kući s dvorištem, a spavanje na krevetu omiljena mu je zanimacija. Čipiran je i kastriran, a udomljava se samo kao kućni ljubimac. Informacije na 095/595-9694 i 098/457-417.

Komentara 1

MI
Milutin
14:39 23.03.2015.

lep je, steta sto je skart.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije