Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Milanović o Braunu

'Braun Bernardiću ne može odmoći, ali ni pomoći'

Zoran Milanović
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/2
18.09.2017.
u 21:14

Bivši šef SDP-a i Zoran Milanović tvrdi da Broun Bernardiću ne može odmoći, ali ni pomoći.

Nakon što se u medijima proširila vijest kako će predsjednik SDP-a Davor Bernardić, poput njegovog prethodnika, u pomoć pozvati američkog PR-ovca Alexa Brauna, oglasio je i Zoran Milanović za RTL.

Milanović poručuje da sklapanje i plaćanje iste vrste angažmana nema poslovnog smisla, osim ako se ne radi samo o jeftinijem konzultantskom poslu. Bivši šef SDP-a i Zoran Milanović tvrdi da Brown Bernardiću ne može odmoći, ali ni pomoći.

Iako s Iblerovog trga ponovni Braunov angažman ne žele komentirati, doznaje se da bi trošak bio oko milijun kuna, a namirio bi se iz kredita od 6 miljuna kuna koji je stranka podigla u lipnju.

"Ne znam ništa o tome tako da ne mogu komentirati. Ne znam ništa ni o kreditu, ni o angažmanu Alexa Brauna", rekao je Gordan Maras(SDP).

"Svako angažiranje stručnjaka govori da imate problem i dobro je da se taj problem ide rješavati. To što Davor Bernardić misli da će mu Alex Braun bitno pomoći manje sam sigurna", izjavila je Smiljana Leinert Novosel, komunikacijska stručnjakinja.

Komentara 31

Avatar Festival menstruacije
Festival menstruacije
21:28 18.09.2017.

Čovjek se ne zove Brown, nego Braun. Nevjerojatno koliko su ove "novine" postale loše. Tragično.

BI
Binga01
21:21 18.09.2017.

"Ne znam ništa o tome tako da ne mogu komentirati. Ne znam ništa ni o kreditu, ni o angažmanu Alexa Browna", rekao je Gordan Maras(SDP). Nevjerojatno da Mavas o takvom nečemu nema pojma. Pa on inače zna sve o svemu.

PR
prajdali100
21:38 18.09.2017.

Opala,oglasio se i "El Bahati" ! Jasno je kao dan da Bernardicu pametnim savjetima mogu pomoci samo Maras i Bauk.SDP ništa pametnije nema,eventualno koristiti jos usluge Stazica i Jovanovica.Ako zagusti tu je i nadareni Glavaševic.Lako je rukovoditi kad imaš ovakve kapacitete pored sebe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije