Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VUČIĆ NA KOSOVU

'Albanci su mi nogama udarali auto. Kupit ću im knjige lijepog ponašanja'

Aleksandar Vučić
Foto: Maurizio Gambarini/DPA/Pixsell
14.01.2015.
u 17:51

Mi nikoga nismo provocirali, pokazali smo kulturu i dostojanstvo, rekao je premijer Srbije

- Ovdje trebaju ostati vaša djeca, a zatim i njihova djeca i njihovi unuci - poručio je premijer Srbije Aleksandar Vučić prilikom posjeta Kosovu tamošnjim Srbima. Vučić je najavio nove infrastrukturne projekte tijekom iduće godine sa svrhom očuvanja budućnosti Srba na tom području.

Blic prenosi kako je Vučić rekao da su ga na Kosovu dočekali i Albanci s njihovim zastavama te da su neki psovali i prijetili. Naglasio je da Srbi probleme žele rješavati mirnim putem, ali i da nikada neće prihvatiti da netko "ruši srpski ponos".

Telegraf piše i kako je Vučić novinarima rekao da je u porti manastira u Gračanici nekoliko Albanaca nogama udaralo njegov automobil.

- To govori o njima. Mi nikoga nismo provocirali, pokazali smo kulturu i dostojanstvo, a njima ću kupiti knjige lijepog ponašanja, možda nekad nešto i nauče – rekao je Vučić.

>> Aleksandar Vučić: Europska komisija plaća novinare da lažu i napadaju vladu Srbije

>> Vučić čestitao Kolindi Grabar-Kitarović: Želim uspješnu suradnju s Hrvatskom

Komentara 74

Avatar navijač
navijač
18:22 14.01.2015.

Opće je poznato koliko su srbi civiliziran i kulturan narod pa me utoliko više čudi to što im Albanci tako vraćaju za njihovu dobrotu. ( zaboravio sam reći i to da nikad nelažu )

Avatar Trpimir
Trpimir
19:12 14.01.2015.

A tek nama '90ih i opcenito tijekom cijelog 20.og koje domene kulture i dostojanstva ste pokazivali.. Onako kad ste nam lupali bombe po srednovjekovnim i renesansnim crkvama, samostanima, spomenicima, draguljima hrvatske obale i unutrasnjosti i ruslili slapove po nacionalnim parkovima.

BE
BeroII
18:34 14.01.2015.

Pa kako su uspjeli prići tom automobilu? Što je radilo tvoje osiguranje? Što je radilo osiguranje Samostalne republike Kosovo? Ili možda uopće nije bilo tog osiguranja? Pa zar si neovlašteno ušao u drugu državu? Sramota. Ajde provjeri što je bilo, ili ti osiguranje nije dobro ili si se izgubio i izišao iz srbije a da nisi bio svjestan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije