Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivo Josipović u Karlovcu:

'Ako u HDZ-u misle da predsjednik može sazvati sjednicu Vlade, neka prelistaju Ustav'

josipović
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
1/6
20.12.2014.
u 14:07

Obišao je Božićni sajam i popričao s domaćim proizvođačima, koji su mu se potužili na lošu situacij

 - Nikome danas, nažalost, nije lako. Nadajmo se da će doći bolja vremena. Stoga i predlažem ozbiljne reforme, pa i promjenu Ustava. To ranije nije bilo moguće učiniti iz razloga što su se vodili pregovori o ulasku Hrvatske u EU. Kada je to riješeno, otvorio sam tu priču i okupio grupu najistaknutijih pravnika. Čeka nas još rasprava, procedura u Saboru, a ako ne bude išlo tako, raspisat ćemo referendum, poručio je aktualni i kandidat za predsjednika Hrvatske u novom mandatu Ivo Josipović u Karlovcu.

Obišao je Božićni sajam i popričao s domaćim proizvođačima, koji su mu se potužili na lošu situaciju. Odgovorio je i na pitanje o kritikama HDZ-a da u dosadašnjem mandatu nije sazvao niti jednu sjednicu Vlade na kojoj bi se raspravljalo o teškoj gospodarskoj situaciji u državi.

- Neću to činiti ni u buduće jer po Ustavu ne mogu. Prema tome, gospoda iz HDZ-a neka malo prelistaju Ustav i nauče što piše u njemu- rekao je Josipović.

>> Josipović odgovorio na 10 pitanja Danice Ramljak

Komentara 69

DU
Deleted user
14:45 20.12.2014.

Josipovic ce Ustavom rijesavati gospodarske probleme!!!, ni s bunikom se takva glupost nemre probavit... Prepredena munjara 5 godina nas vuce za nos i radi budalalama, istovremeno dvorskoj si projugoslavenskoj sviti osigurava kruha bez motike

BU
Bulaba
14:37 20.12.2014.

Tako je, najlakše je tvrditi da se ništa ne može, pa mirno žderati, lokati, cirkusirati i trabunjati bedastoće.

Avatar imotska115
imotska115
14:24 20.12.2014.

On bi samo mijenjal ustav, i to u natrag 30 godina samo da njemu pase, a za gradane ko ih briga. Kad sve promijeni onda sigurno pola Hrvata bi bila u zavorima samo zato sto ne misle kao on.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije