Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ocjena ustavnosti
Povratak na članak

Ako u EU ne mogu stevia i batat, ne mogu ni blokade računa

Uz blokirane račune građani ne mogu podmirivati svoje obveze i zato je ovakav način blokade privatnih računa (tj. privatne imovine) neviđeno financijsko nasilje, navodi se u priopćenju.

Komentari 3

VE
vero
14:24 05.02.2013.

Dobro da ima još zdrave pameti, snage i volje. Tko hoće vlast treba se boriti da građani prežive sve ove torture koju su im nametnute. Zašto nitko ne rezonira kao onaj Islanđanin, a to je da su i banke jednana vrsta poduzeća, pa kada loše posluju treba ih pustiti da propadnu, nisu one svete krave.

VL
TM
TM
15:37 05.02.2013.

A sto,pa neka blokiraju bankovne racune, i uzimaju narodu jer narod se ne buni.Trebate znati da FINA posalje obavjesti bankama za ovrhu.A banka je ta koja pljni gospodo vas novac i dojavljuje FINI da je nesto sijelo na vas racun.Cudim se narodu da uopce ima novac u bankama.Jer sve sto lopovi vide nije vise sigurno i nije vase.Drzali ga kod kuce i lopov vam ukrade isto vam je kao da ga drzite na banki.Ukleti hrvatski suci.

VL
MA
manoxxl
10:11 06.02.2013.

Zanima me hoće li se Milanović, Vlada i Predsjednik oglasiti povodom ovoga i reći kako zakoni moraju biti usklađeni s Ustavom RH i menđunarodnim ugovorima ili će šutke preći preko svega eventualno to nazvavši politikanstvom???

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.