Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lovro Kuščević:
Povratak na članak

'Ako treba, referendumskim inicijativama produžit ćemo rok za kontrolu potpisa'

Luka Mlinarić rekao je kako takvo očito opstruiranje referenduma o promjeni izbornog sustava znači da "premijer Andrej Plenković hrvatskim građanima želi ukrasti referendum"

Komentari 11

PO
pozornik66
14:50 14.11.2018.

Udba je naša sudba

VL
Avatar majmunranko
majmunranko
16:04 14.11.2018.

Dakle, građani su uredno dali svoje podatke građanskoj inicijativi za točno određenu svrhu, a to je referendum. Građanska inicijativa je potpise prikupila i proslijedila ministarstvu uprave. Ministarstvo uprave je reklo da potpisa nema dovoljno, i sad se to isto ministarstvo poziva na zakon o zaštiti osobnih podataka kako građanska inicijativa, koja je i prikupljala potpise, ne bi mogla usporediti prikupljene potpise s kopijama, jer se, kao, po zakonu prikupljeni potpisi ne smiju kopirati? Dakle, Kušćević je mogao doslovno sve prikupljene potpise baciti u smeće, izmisliti 40 tisuća nevažećih potpisa, i nema toga tko bi to mogao dokazati? Ljudi, shvatite, s hadezeovsko-četničko-udbaškom bagrom nema labavo, ovom smrdljivom nedojebanom rumenom krmku Kušćeviću treba jebati udbašku mater dok ne postane anemičan.

VL
Avatar Roy Bean
Roy Bean
16:00 14.11.2018.

Ovaj Lovro mi izgleda kao onaj anđel, mislim da se zvao Lucifer.

VL
DO
dom7
20:13 14.11.2018.

Crveni obraščić se javlja sa veselim vjestima....

VL
GM
general_mile
16:25 14.11.2018.

ma te falsifikatore treba sankcionirati i kazniti drastičnim kaznama da im ne pada na pamet svaka dva mjeseca kako će njih 5-6 niškoristi mjenjati zakone kako im se sprdne

VL
BP
Boki_Punoglavasevic
16:27 14.11.2018.

Dakle ovi falsificiraju potpise, treba im duplo više vremena nego je predviđeno da to "skupe" onda maltretiraju cijelu državu s tim mjesecima i sad ih ministarstvo pozove u miru da pregledaju potpise koje su falsificirali i sad opet nešto ne valja hahaha

VL
SA
samoglasnik
16:28 14.11.2018.

istražite malo tog mlinarića pa ćete vidjeti da je čovjek najobičniji prevarant i varalica, a ovdje prodaje priču o poštenju i tko zna čemu

VL
PR
pretjerivac1
16:30 14.11.2018.

Dokle će nas, narode moj, maltretirati razne sitne interesne skupine s kojekakvim inicijativama???? Pogotovo ovakvi falsifikatori, prevaranti i varalice...odvratnooo....Lovro trebaš to srezati u korijenu!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.