Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ličko-senjska županija
Povratak na članak

Ako se u Lici ne dogovore do 15. lipnja, opet izbori za Skupštinu

– HDZ je provocirajući izbore u Lici ojačao Karla Starčevića, HDZ u Gospiću je uništen, a županija i dalje gubi novac iz fondova EU. Ovo je ratni zločin prema Lici! – zavapio je župan Darko Milinović.

Komentari 4

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
16:25 09.04.2019.

Dogovorili su se. Hsp je pao haha

VL
IS
istima
16:10 09.04.2019.

I ostade Lika bez HDZ-ovih konja.......

VL
DU
Deleted user
16:00 09.04.2019.

Za Liku bi naj bolje bilo da izabere stranku Pametno i ovu novu mislim da se zove Start gosp. Orešković da oni riješe ličke probleme.

VL
Avatar dalmos Zadar
dalmos Zadar
17:13 09.04.2019.

Izabran Marjan Kustic za predsjednika skupstine danas.Ali novi izbori sad su i za zupana a to hoce svi u lici i HDZ ali i HSP zbogom Milinovicu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.