Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
03.12.2023. u 11:22

Problem Vlade je što ima premalo jakih igrača. Lekcija s obnovom nakon potresa nalaže da i ovu krizu treba odraditi netko s autoritetom

Komentara 15

OP
Ocvali pupoljak
11:41 03.12.2023.

Kasno. Slavonija je izgubljena. Nadam sr ne samo Slavonija. Maske su pale i sada je jasno da Zagreb odrađuje posao za velike igrace.

Avatar Crni labud
Crni labud
12:18 03.12.2023.

Ide on na svinjokolju. U Negoslavce.

XM
Xman
16:34 03.12.2023.

Mislim da je vecina u Slavoniji izgubljena za HDZ .Vrijeme je da nko drugi uradi nesto za Slavonske proizvodjace jer plenki odradjuje posao za strane igrace unistavajici poljoprivredu i naravno Agrokor pa smo postali robovi stranaca koji izvlace sve sto vrijedi.Ljudi su nam otisliu najboljim godinaka (oko 400 ooo) pa sada hoce da useljavaju arape koji ce da nam donesu samo probleme.Orban je zakon ,stiti svoju zemlju od bjelosvjetskih lopova i izbjeglica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije