Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavko LInić
Povratak na članak

Ako hrvatski državljanin ima 11 milijuna dolara a nije platio porez, to je kazneno djelo

Rekao je i dan nema račun u stranoj banci. "Ne, iako su me neki optužili da imam račune u talijanskim bankama. Nemam ni jednog deviznog računa u inozemstvu. To pokušavam i na sudovima dokazati."

Komentari 6

DU
Deleted user
14:31 11.02.2015.

Da bi to bilo kod nas kazneno djelo uveliko ovisi o političkom partijanju

VL
BA
bajo2
12:28 11.02.2015.

ja sam isto hr. drzavljanin,nisam u hr zaradio nista. hvala bogu ni ne dolazim na neke sulude ideje o tome, iako je bilo ponuda..imam u 4 drzave konta,u dvije sef.bas me interesuje tko ce.da mi kuca na vrata i da me proziva po tome pitanju,i da samo spomene moje ime u nekoj banci i na nekoj listi.razmislio bih gdje bih ga tuzio u strasburu, ili u americi da malo vise kosta!

VL
HR
hrc001
15:58 11.02.2015.

Liniću koliko si se humanitarne pomoći nakro u ratu ,sve što je išlo preko Rijeke, od slepera sireva do čiste gotovine,

VL
HR
hrc001
15:58 11.02.2015.

Liniću koliko si se humanitarne pomoći nakro u ratu ,sve što je išlo preko Rijeke, od slepera sireva do čiste gotovine,

VL
RR
rrushihajdari
11:53 11.02.2015.

gospodinu linici kada manina vas vlada viste stranci u sfoju hrvatsku

VL
AR
Artemisia
17:49 20.02.2015.

Dvadeset godina na vlasti u Rijeci i zadnje tri u drzavi ! Ne vjerujem da u onoj ogromnoj hrpi prijava i dokazne dokumentacije koju je udruga Rijecani protiv korupcije predala Dorhu ( ili Uskoku) nije moguce naci nijedno kazneno djelo !Rijecka Hobotnica je jako dobro umrezena i na lokalnom i drzavnom nivou i kako Bajic nije ima dozvolu da istrazuje velikog rijeckog bossa , nema je ni njegov nasljednik ! Te su ustanove na raspolaganju vlade i Pantovcaka ( bivseg ) i sva sreca da sad EU stavlja DORH pod kakvu _takvu kontrolu !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.