Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zbog izjave
Povratak na članak

Ako dođe do sudskog postupka Gredelja će zastupat Nobilo

Gredelj je zastupao Anto Nobila kad je prošle godine pokrenut disciplinski postupak protiv njega koji još nije završen.

Komentari 6

IB
iva.begovic
22:21 24.11.2011.

A i ova Odvjetnička komora je prozirna - očito žele poboljšati ugled odvjetnika. Jel kako inače protumačiti ... U Komori nisu dobili prijavu zbog te izjave, pa ni od Bajića, nego to čine na vlastitu inicijativu, ... Da baš, nemaju pametnijeg posla? Neka se radje pozabave malo sa odvjetničkim tarifama pa ih usporede sa ostalim zemljama i još uzmu u obzir kolika je platežna mogućnost hrvatskih građana. Eventualno to bi im moglo malo poboljšati ugled u javnosti. A možda niti to.

VL
OD
oltar domovine
23:43 24.11.2011.

sudstvo odvijetnicke komore zamore ovi oni sve je to korupcija varanje laganje i daj meni a sta vama ostane i tko je jamio taj je jamio !

VL
Avatar mlijeko
mlijeko
00:16 25.11.2011.

Obrtnička komora-odvjetnici rade svašta, a kada ih mi obični građani prijavimo zbog očiglednih kršenja odvjetničke etike i odvjetničkog kodeksa, odgovor uopće ne dobivamo ili dobijemo obrazloženje iz kojega je jasno da se štiti nemoral a ponekad i kriminal.

VL
VG
vera grdic
02:12 25.11.2011.

Nobilo je naj veci kriminalac iz proslosti , Neznam kako to da Hrvatska nema postene odvjetnike ,nego nekadasnji yu drzave tuzitelji a sada u Hrvatskoj branitelji Kako vjetar puse tako se zakon mjenja u Hrvatskoj,

VL
BA
babica5
08:05 25.11.2011.

Odvjetnička komora-moral i etika????? To jednostavno neide skupa. Odvjetnici su osobe koje igraju na rubu ili uz rub zakona. Gdje ste vidjeli odvjetnika da nema za kruh? Ta sorta je nedodirljiva ,uvjek ima dil s nekim od sudaca. Postavljam pitanje ,kako Baajić može biti prijatelj s ovom spodobom -Gredelja?

VL
DO
doktorica
15:00 25.11.2011.

naše sudstvo je nesposobno,a naši mafijaški advokati to debelo koriste.......

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.