Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obljetnica Bučja
Povratak na članak

Akcija kojom su hrvatski dragovoljci i vojnici vratili ponos Hrvatskoj

Vijence su položili predstavnici i izaslanstva udruga proisteklih iz Domovinskog rata, Glavnog stožera oružanih snaga RH, Ministarstva hrvatskih branitelja te jedinica lokalne i regionalne samouprave.

Komentari 11

OK
okolo
17:40 26.12.2018.

sudbina doktora je poznata...trebao bih se izjasniti "koalicioni" a biznismen i milorad

VL
IL
ilijan
18:29 26.12.2018.

Vječno hvala

VL
SE
senijor121
20:10 26.12.2018.

Branitelji su naši heroji koji su pod vodstvom Oca domovine dali najviše da hrvatski narod doživi svoj tisućljetni san. Možemo samo zamisliti što bi bilo sa njima da su uspjeli ubiti Tuđmana. Srpska gamad i domaći izdajnici, komunjare ubijali bii ih kao ustaše nakon Ii svj.rata.

VL
NO
nogogaz
18:27 26.12.2018.

Cast i slava.....ali ove uniforme siromaka nalik onima iz prvog rata. Svaki dan nas kosta vojska priblizno samo 12 milijuna kuna ali ipak bi mogli nabavit neko pristojno odijelo za proslave...ipak ide za postovanje mrtvih.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.