Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ORGANIZIRANI KRIMINAL

Akcija "Gradina 3": Masovna uhićenja u FBiH i RS-u

bih policija
Arhivska fotografija
06.11.2009.
u 10:21

Akcija se provodi pod koordinacijom Specijalnog tužiteljstva RS-a, a u suradnji s Okružnim tužiteljstvom Doboj. Akcija "Gradina" počela je 2008. godine.

Na širem području Republike Srpske i Federacije BiH u tijeku je akcija "Gradina 3". U akciji je uhićeno više osoba, koje se povezuju s više krivičnih djela organizranog kriminala, zloupotreba droga i nedozvoljenog držanja oružja.

Akcija se provodi pod koordinacijom Specijalnog tužiteljstva RS-a, a u suradnji s Okružnim tužiteljstvom Doboj.

BiH mediji neslužbeno prenose da je pretreseno više od 25 lokacija širom RS-a i isto toliko i u Federaciji BiH.

Akcija "Gradina" počela je 2008. godine koju je pokrenuo Centar javne sigurnosti Doboj, a u suradnji s Upravom kriminalističke policije MUP RS-a.

Ključne riječi

Komentara 9

PR
prakator
14:11 06.11.2009.

Doslo vrime da se polako stane kraj kriminalu kako u RS-j tako isto u FBiH-e pametan potez od nadlezni organa svaka cast.

ST
strahinja
12:54 06.11.2009.

SAPIENTINUS Neznam ko je ovde lud ali naslov kaze \"Masovna uhicenja u FBiH i RSu\". Uostalom RS je neovisna drzavam koja ce uskoro da se ujedini sa drugom RS pa ce da bude RS na kvadrat..

SA
Sapientinus
10:57 06.11.2009.

Ne znam jesam li štogod prespavao ili ne ali ovaj naslov upućuje da je Večernji priznao RS kao državni entitet. Ili je trebao napisati samo BiH ili je trebao napisati FBiH i RS. Uredniče/ico: je\'l jasno?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije