Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reakcija napadnutog

Ajkić traži 400.000 kn od države jer su ga brutalno pretukli policajci

'12.04.2010., Karlovac - Alen Ajkic mladic kojeg su prije dva tjedna brutalno pretukli karlovacki policajci ratio se iz bolnice kuci. Photo: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL'
'Kristina Stedul-Fabac/PIXSELL'
12.07.2010.
u 07:45

– Državnom odvjetništvu poslao sam prijedlog za mirnim rješenjem. Još nisu ništa odgovorili, a rok je u kojem to trebaju učiniti tri mjeseca, što uskoro istječe –- kaže Ajkićev odvjetnik Željko Olujić.

Alen Ajkić, mladić iz Karlovca koji tvrdi da su ga policajci u civilu na Tifonovoj benzinskoj crpki u naselju Švarči brutalno pretukli u ožujku, tražit će zbog ozljeda od države 400.000 kuna odštete. Kazao je to njegov odvjetnik Željko Olujić:

– Državnom odvjetništvu poslao sam prijedlog za mirnim rješenjem. Još nisu ništa odgovorili, a rok u kojem to trebaju učiniti je tri mjeseca, što uskoro istječe. U dopisu DORH-u nisam naveo iznos odštete koju ćemo tražiti jer ne znam hoćemo li se uspjeti dogovoriti za sve ili za dio iznosa pa ćemo za dio tužiti. Ili oni uopće neće odgovoriti na naš dopis. Uglavnom, kao što sam i prije govorio, odštetni će zahtjev iznositi oko 400.000 kuna – rekao nam je odvjetnik Olujić koji još prikuplja i podatke za kaznenu prijavu koju kani podnijeti protiv nepoznatih u policiji jer sumnja da su htjeli zataškati premlaćivanje.

Ključne riječi

Komentara 59

Avatar ivek
ivek
21:33 12.07.2010.

treba decku platit 1 milion kuna, sa zateznom kamato od dana batina.. tak suma da dostigne do 20 milona kuna.. policija sto taba treba dobit otkaz s posla

ST
standup
19:01 12.07.2010.

ma nezna on brojati do 400.000...., od toga bi Olujic´dobija 390.000....

MU
muthafka
21:33 12.07.2010.

zanimljivo koliko novinari daju prostora jednom blago rečeno kriminalcu a ne žele otkriti i drugu stranu priče, nije da odobravam postupak policajaca al batine nije dobio džabe a gdje su tek sva ostala nedjela \"jadnog\" ajkića; neka ODO preklopi sva njegova nedjela sa odštetom za batine i još će ajkić biti dužan državi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije