Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Agrokor

Pupovac pojasnio svoju izjavu o Martini Dalić: 'To je smisao'

Milorad Pupovac izrazio je podršku Martini Dalić
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
27.02.2018.
u 17:54

Vidjeli ste moje izjave, one se tiču krize Agrokora i posljedice koje je to proizvelo po percepciju javnosti i percepciju koja se tiče političkog djelovanja koalicije i Vlade

Saborski zastupnik i predsjednik SDSS-a Milorad Pupovac pojasnio je u utorak smisao svoje poruke o podršci potpredsjednici Vlade i ministrici gospodarstva Martini Dalić.

"Vidjeli ste moje izjave, one se tiču krize Agrokora i posljedice koje je to proizvelo po percepciju javnosti i percepciju koja se tiče političkog djelovanja koalicije i Vlade. Ono što je interes moga Kluba i mene kao predsjednika stranke je da se te štetne posljedice što je moguće prije otklone i u kadrovskim i drugim aspektima. To je smisao moje poruke", odgovorio je Pupovac upitan je li izjavio da njegova podrška Vladi ovisi o tome hoće li Dalić u njoj ostati.

Na upit znači li to Dalić nema njegovu podršku, Pupovac je kazao da se o statusu pojednih članova Vlade odlučuje na drugom mjestu i odlučuju ljudi koji su predlagači članova Vlade", a da on kao član vladajuće koalicije "u interesu njenog i dobrog funkcioniranja Vlade i što je moguće bolje percepcije njenog rada i rezultata ima obvezu i odgovornost da kaže kada, gdje i što smatra da nešto ne štima ili da je nešto potrebno napraviti". Upitan kako će postupiti kad na dnevni red dođe prijedlog oporbe o opozivu, uzvratio je "O tom - potom".

Komentara 38

KO
koraknaprijed
18:23 27.02.2018.

Nije pupi glup kao Grmoja i Petrov,on zna da se ništa ne može postići iz opozicije.

Avatar Mrki medvjed
Mrki medvjed
18:08 27.02.2018.

Vladar iz sjene. Briga njega za Dalićku, jer on ima svoj spisak zahtjeva za Plenkovića.

Avatar Celzijus
Celzijus
18:18 27.02.2018.

Pa jebate, ili pupić, ili dačić, ili vučić, ili irinej, ili severina, ili đoković.... na tom portalčiću. Jel bude možda koji tjedan i neki članak o Hrvatu, ipak je taj VL u Hrvatskoj, ždere Hrvatske kune, ne?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije