Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odgovor Večernjem listu
Povratak na članak

Agencija za zaštitu osobnih podataka pokrenula nadzor Rakarove tvrtke

Nadzorom će se utvrditi je li Marko Rakar doista mogao iz zemljišnih knjiga izvući podatke o kreditima u "švicarcima" s ažuriranim adresama za 50.000 građana ili je ipak raspolagao s nekim alatom odnosno pristupom koji nije javno dostupan.

Komentari 2

Avatar McDonald
McDonald
08:40 03.05.2023.

Al' se netko vraski trudi na sve nacine sprijeciti isplatu protupravno stecenoga... Sto kroz razvlacanje na Vrhovnom sudu, sto djelovanjem poput ovoga Vecernjeg lista... Zasto niste putem AZOP-a stali u zastitu gradjana kada su njihovi podaci iscurili iz agencija za naplatu duga? I tim gore jer se tada doznalo sa su te agencije baratale cak i imenima malodobne djece duznika cija su dugovanja otkupili... Sta reci...

VL
SW
Sweet
09:41 03.05.2023.

Kaj je Marinko? Frka ha? Kolko su ti banke platile?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.