Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Terorizam u Barceloni
Povratak na članak

Agencija maturalac u Španjolsku odgodila za listopad, roditelji se ljute

Poslušali smo preporuku ministrice obrazovanja, kažu u Spektru, a roditelji pitaju kako aranžman košta isto sad i u jeftinijem listopadu

Komentari 6

MA
Markos
08:35 23.08.2017.

Evo ga. Javio se Eksta Balkanski Hobit iz podalpskog Hobitlanda pa ima nešto za reči jer svi oni, koji to ne znate. hobit je jedno malo patološki izkopleksirano biće, patuljak koji toliko mali, da stalo skače i skače i vičee samo da bi ga primjetili i možda čuli a možda i čak pobucali po malenoj glavici i rekli, da da čuli smo te, primjetili smo, da si tu i ispričavamo se ti, ako smo stali na tebe i zgazili te jer znaš ti si toliko malen da se te ne vidi. Dakle ekstra balkanski izkompleksirani podalpski Hobit vrišti, viće, pravi se pametan i on čak i misli, da je njegovo SUBJEKTIVNO mišljenje i mišljenje širnoga vanjskoga svijeta (u istini on ne zna, da je to mišljenje prevladavajuče samo među Hobitima od Mure pa do Triglava - cca 5 minuta zračne linije). Kad god sretnete ekstra balkanskog podalpskog balkanskog Hobita - samo ga pobucajte po glavi i krenite mirnim korakom dalje, da ga još dodatno ne izkomplesirate jer znajte, on je več totalno ugrožen od sviju iz vanjskoga svijeta.

VL
BU
Bubra
08:27 23.08.2017.

janezu dobro jutro. pije li se kavica?

VL
Avatar la_Kamocemo
la_Kamocemo
09:33 23.08.2017.

Boli njih ona stvar dok uredno njima kaplje iz proracuna.Taknite to pa da vidite napade i optužbe

VL
Avatar Izvorni Pravi Hrvat
Izvorni Pravi Hrvat
08:19 23.08.2017.

Zašto? Naša balkanska djeca i mladež se raduje da vide Europu, poštene ljude, red i rad a onda prinudno ostaju doma u neimaštini, lopovluku i balkanskim bajkama.. Grozno.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.