Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izletnički objekt

'Acin salaš' najljepši u kontinentalnoj Hrvatskoj

adam adžić
Goran Ferbežar/PIXSELL
09.12.2013.
u 20:54

Ovo prestižno priznanje "Acinom salašu" zajednički su dodijelili Udruga hrvatskih putničkih agencija i magazin Way to Croatia

"Acin salaš" Adama Adžića iz Tordinaca kod Vinkovaca, na nedavnoj održanoj 15. Poslovno - turističkoj burzi "Put", u Malinskoj, osvojio nagradu Simply the best u kategoriji izletnički objekt sa smještajem te tako postao "simply the best" objekt seoskog turizma kontinentalne Hrvatske. Nagrada dodjeljuje se za inventivnost i kreativnost u turizmu te doprinos razvoju turističke ponude lokalne zajednice, a ove je godine dodijeljena po peti puta.

Ovo prestižno priznanje "Acinom salašu" zajednički su dodijelili Udruga hrvatskih putničkih agencija i magazin Way to Croatia. Vlasniku, Adamu Adžiću zvanom Aci, kristalnu statuu i priznaje sa zlatnim znakom uručio je član Upravnog odbora UHPA-e Euro Juričić.

"Acin salaš" koji je kandidirala Turističke zajednice Vukovarsko - srijemske županije, ovu je nagradu osvojio u konkurenciji 27 objekata s područja cijele Hrvatske. Anonimno povjerenstvo ocijenilo je "Acin salaš" principom tajnoga gosta, a slijedom usvojenih kriterija te je nagrada ovoj seoskoj turističkoj destinaciji, tim značajnija.

>>Vinkovčani učili kako povući novac iz EU fondova

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije