Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BEZ KOALIRANJA NEMA SABORA

A. Mrak-Taritaš, D. Orešković i Beljak osvojit će puno preferencijalnih glasova, ali samostalno ne bi prešli prag

01.04.2024.
u 15:00

Dalija Orešković će, zbog načina na koji protekle četiri godine radila u Saboru, na listi SDP-a imati velik, ako ne i najveći broj preferencijalnih glasova. S druge strane, od HSS-ova Kreše Beljaka birači u prošlom saborskom mandatu nisu imali nikakve koristi. Uništio je vlastitu stranku, za birače ništa nije napravio, ali je sebe uspio dobro prodati. On je osobno profitirao i osigurao si još četiri ugodne godine – kaže analitičar Jerko Trogrlić

Komentara 34

MO
MOSAD
15:12 01.04.2024.

Volio bih upoznati visokoobrazovanog covika koji zaokruzi beljaka.

YE
yelloman
15:20 01.04.2024.

Beljak je jedna od antipaticnijih faca na listama. Nije privlacan izgledom a ni sa izjavama a bogami ni sa djelima. Da mi je znat tko osim rodbine moze zaokruzit Beljaka.

RE
RevizorNovinarstva
15:06 01.04.2024.

To je skupina ljudi koja parazitira na mržnji prema drugima a samo da bi opstala na proračunu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije