Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prepiska o lex Agrokor
Povratak na članak

7 pitanja i odgovora o aferi Mailovi: ovo je glavni cilj

Prijave protiv Martine Dalić podnošene su i ranije, ali DORH dosad nije našao elemente za pokretanje kaznene odgovornosti

Komentari 32

DU
Deleted user
08:53 11.05.2018.

agrokor ce biti tema i to svakodnevna u iducih 10 godina....

VL
BE
berija
09:59 11.05.2018.

Bilo je istražno povjerenstvo, inicijative za smjenu, tužbe Ustavnom sudu. Sada i ova hajka - novinari, poslije studenata na filozofskom fakultetu najmanje pismena grupacija u RH, potenciraju raspravu o Martini Dalić umjesto o bitnim temama jer jedino o glupostima i znaju pisati. Po meni, važnija je tema sigurnosno pitanje - kako je moguće da član vlade komunicira o pitanjima vezanim za državne poslove preko privatne elektroničke pošte, kako je moguće da to iscuri, tko je uhićen radi povrede prava na tajnost privatne komunikacije. Sad i onaj debeli hlačepad tvrdi da i on ima nekakvu SMS prepisku, transkripte... Zaboga, zar svatko zna o čemu, s kim, kad, zašto i gdje ministri razgovaraju? Što je sa zaštitom mojih podataka koje imaju državne službe? Tko štiti moju privatnost kad privatnost ministara ne postoji?

VL
DU
Deleted user
09:05 11.05.2018.

Spašavanje Agrokora? Rupe bez dna? koja laž. HDZ je stranka koja zaustavlja razvoj hrvatske. Suviše kriminalna.

VL
Avatar southman
southman
09:37 11.05.2018.

Naravno da DORH treba pokrenuti istragu i naravno da će Dalićka otići. Ali tek kad se postupak nagodbe dovrši, a to i jeste ono što će najteže pasti ovima koji pokušavaju opstruirati.

VL
Avatar Budiuvijektu
Budiuvijektu
12:33 11.05.2018.

Na kojim je ona - potpredsjednica vlade drogama?Možda na krim osvježivačima. Pa ovo je čisti kriminal u jadnoj državi. Čemu propitkivanje , odmah smjena! Plenković ostavka i gotovo!

VL
BI
binki
09:07 11.05.2018.

Ne može iz HDZa njihov komunjarski mentalitet i kumrovečka škola.Sve to rade unutarnji i vanjski neprijatelji

VL
Avatar sindarela
sindarela
09:36 11.05.2018.

Gospođa se uvijek smije stječe se dojam da nije uvijek bistre glave

VL
MA
Marko1337
09:25 11.05.2018.

Nagodba ide svom kraju a gamad komunjarska, mostova i ostalih picajzli na aparatima, u očaju, histeriji sa njihovim medijima. Tko normalan može zamisliti kako bi završila afera Agrokor i Hrvatska na čelu sa slučajnim kretenom i njegovim kukulele debilima. koji su zadužili i opljačkali zemlju za više od 100 milijardi

VL
Avatar AligatorXO
AligatorXO
13:11 11.05.2018.

Ovi nisu čuli za PGP?

VL
Avatar siva_sova
siva_sova
09:24 11.05.2018.

protiv plenkovića i vlade se vodi hibridni rat, više si ne smiješ izvuči i podijeliti pola miljarde kuna da te krivo ne gledaju...

VL
MI
miholjčan
15:13 11.05.2018.

Jadan i blijedi pokušaji minimizacije i saniranja štete.

VL
Avatar babas
babas
10:18 11.05.2018.

Sve je u redu dok prijave stižu na adrese DORHa i Uskoka,problem je što su u tu igru umješane i američke firme. Ako se umješa i FBI past će nam vlada!

VL
OB
ObrenM
10:23 11.05.2018.

Najbitnije je da se dozna "Tko je to objavio". Po toj floskuli se je proslavio Hebrang u aferi "Kamioni".Nije bitan krimen ,vec tko je" izdajica".

VL
PO
PozdravizIstre
08:54 11.05.2018.

Ajmo MOST! Ocistite tu hobotnicu do kraja.

VL
DU
Deleted user
09:09 11.05.2018.

Nadam se da će Dalić ovaj put snositi odgovornost i povući se iz hrvatske politike. Čak i njene ambicije djelovati u nekim državnim tvrtkama bi se morale suzbiti. Suviše kriminalna.

VL
DR
droza
09:05 11.05.2018.

Frenki Laušić kolumnist Jutarnjeg gostujući na N1 televiziji, izjavio je slijedeće: "Todorić je od vlade, a putem HBOR-a tražio kredit u iznosu 2 milijarde te državna jamstva u iznosu od 24 milijarde?!" Laušić dalje kaže: Hvala dragom Bogu što je vlada imala dovoljno pameti i nije pristala na Todorićeve zahtjeve" Dakle, da se kojim slučajem ovo obistinilo sad bi svi mi plaćali ovih 24 milijarde i ostale dugove dušebrižnika Todorića kao i vojsku ljudi na burzi. To je bit i krucijalna stvar.

VL
Avatar PLEN_KI_MOON
PLEN_KI_MOON
09:34 11.05.2018.

HDZ-ovci su postali toliko bahati da su postali samim time i pre sigurni, umislili da im je bogom dano da rade što požele jer ih je narod odabrao! NO PASSARA!!! Tim više je potreban referendum za izborni zakon kojim će se birat IMENOM i PREZIMENOM jer na ovaj način sutra da su izbori i opet pobijedi HDZ 95% istih likova bi bilo na vlasti pošto njihov predsjednik bira liste/sastavlja ih! Imenom i prezimenom/preferencijalno možda ni 5 HDZ-ovaca nebi bilo u saboru kao ni SDP-ovaca!!! Oni posjeduju/kontroliraju institucije i to je razlog zašto svih ovih godina niti HDZ niti SDP nema pravomoćnu presudu za lopovluk ili kriminal barem 3 godine čistog zatvora, sve je prof forme mazanje očiju i na kraju uvjetne ili oslobađajuče!!! GAZDA bi sad trebao u pokajnike i u zamjenu da SVE ispriča o svima da dobije apsolutni oprost a onda desetke i desetke svih bivših -HDZ-SDP suradnika u bajbukanu a strankama zabranit ustavom djelovanje na 2 mandata!!!

VL
IL
ivan.lorkovic.zg
09:24 11.05.2018.

Gospođi Dalić zamjeram što je donirala orjunašku stranku pametno. Međutim , ovo svaljivanje nekakvih krivnja za Agrokor najprije na ministra Marića a sada na ministricu Dalič od strane lažnih ljevičara i lažnih desničara (petrovci) je krajnje pokvareno. SVI ali baš svi (nas više tisuća) znamo da je od trenutka kada su Hrvatske banke zbog prezaduženosti i na upozorenje HNB prestale kreditirati Agrokor - da je to bila KRITIČNA TOČKA. Što Sabornici ne pitaju Frank i druge firme koje su LAŽNO DIZALE KREDITA "kobajagi za svoje potrebe" a onda davali lovu KREDITNO NESPOSOBNOM Agrokoru (dobro znajući da ovaj više nema boitet za kreditno zaduživanje). Njih treba pitati gdje im je bila pamet i zašto su sa svojom lovom podržavali crknutu mačku. Isto se odnosi i na "selskog ekonomistu iz Božjakovine" Todorića koji je u trenutku "reketiranja dobavljača za lovu" jako dobro znao da mu je korporacija "u onoj stvari". Gđa. Dalić i ekipa koju je konzultirala pokazala je stručnost i želju da sačuva proizvodnju i radna mjesta a s obzirom na "cajtnot i drmatičnost situacije" uopće nije bitno kako su se konzultirali. Mogli su svi skupa visti na grani ili biti u grupnjaku u velikom krevetu - važno je da je rezultat za Hrvatsku i za radnike dobar. Zamislite da je vlada pitala Petrova, Marasa i Pernara i Berija što da čini? Hrvatska , Hrvatsko gospodarstvo, Todorićeve kompanije i, proizvodnja i radnici bili bi u "slobodnom padu" prema KATASTROFI.

VL
MA
Malenkost
08:58 11.05.2018.

Mafija. Kofere u ruku i van i Europu. Strasno koliko je Hrvata pobjeglo iz Tudmanistana, Bavaraska puna Hrvata. Todoric, Vidosevic, Merzel,Kerum,.... . Lista je beskrajna. Lopovska jazbina-nasa "lijepa nasa Domovina". Pojava Tudmana i HDZa u HR povjesti je najvece zlo koje je moglo spopasti Hrvatsku. Ne smijem se izraziti onako kako bi to trebalo da si covjek izgubi bjes i gnjev.

VL
Avatar sindarela
sindarela
09:33 11.05.2018.

Gospođa super paše u stranku u kojoj se nalazi ko "šaka u oko"

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.