Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragična smrt

60 fotografija slučaja koji je šokirao Hrvatsku

sto
Foto: Pixsell
1/60
12.03.2010.
u 13:22

Ivana Hodak ubijena je u listopadu 2008. na pragu svog doma. Mladen Šlogar osuđen je danas za njezino ubojstvo na 30 godina.

Ključne riječi

Komentara 15

WE
western01
03:30 13.03.2010.

...dosta mi je vise laznoga suosijecanja...u RH...supruznici HODAk su bili ucesnici Hrvatske sto jeste... ali mi je iskreno zao sto su izgubili kcerku i ne znaju tko je ubio...puno je tu bilo roditeljske lazi i prevarei odgoja nje ...samo ako igras visoke lopte ima netko tkome nije vazno gdije je GOL...sucut obitelji i neka do kraja zivota misli sto se stvarno dogodilo...

HO
hoffnung
16:14 13.03.2010.

Svaki put kad vidim sliku te mile djevojke ne mogu suzdržati suze... Nisam je nikad u životu srela i nepoznajem njene roditelje ni prijatelje, ali ne treba biti raketni znanstvenik za shvatiti da je ona bila jedno divno milo jedinstveno ljudsko biće, puno dobrote i inteligencije... Tko god je to učinio neka je proklet za sve vijeke vijekova.

IV
ivicao
22:17 13.03.2010.

ja znam istinu.....????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije