Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMA SVOJE PRISTALICE I OSPORAVATELJE

40 godina Međugorja: ‘Ukazanja u svijetu hedonizma i u Crkvi degradirane vjere’

19.06.2021.
u 18:22

Međugorje, kao što je poznato, ima svoje pristalice i osporavatelje. Događa se sve to u instituciji koju potresaju brojne afere protivne njezinu biću i poslanju. Najavljuje li to potrebu reforme iznutra?

Komentara 119

BO
bombaatomska
22:00 19.06.2021.

Ljuudi koji ograničenim osjetilima doživljavaju ograničeni svijet misle da sve vide a čoravi su.Vjera ateistička ih spušta dolje do potpunog neznanja i ludiila.

SV
Sveznadar
18:50 19.06.2021.

Ne sudite o Gospi. Ne zamjerajte se. Ne dajte se sotoni da manipulira. Jer, svako koljeno će se saviti i moliti Boga. Ne uznosite se.

ER
EroK
23:22 19.06.2021.

"Bog na zemlji", Vaša mašta je nenadmašiva! Gdje ste samo našli ovaj lažni podatak? Vjerojatno u knjižnici, koja prodaje knjige u kojima stoji kako Srbija nije napala, razorila Hrvatsku 1991-1995? Dok smo svi svjedoci istinitih događaja ove nedavne krvave povjesti,ti, usudite se lagati, a kamoli ne u doba bez svjedoka i dokaza! Samo vaša lažna i bolesna verzija, puna mržnje prosipana kako doma tako i po svijetu. Riječ lustracija vas dovodi do ludila. Zašto? Zato jer znate da je sve laž ono što vi hoete pokazati svijetu kao istinu. Svijet vas zna, a znamo vas i mi. Što je najžalosnije poznate se i vi sami. Umjesto da tražite oprost, vi lažima hoćete iskupiti i zatomiti dušu. Vaši grijesi su vaša mržnja. Tražite oprost i prestanite mrziti, a onda ćete prestati i izmišljati. Otvorimo knjige, ne samo vaše već i naše, pa neka jednom zauvjek vidimo tko je tko.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije