Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
raspisana nagrada
Povratak na članak

30 milijuna dolara i novi identitet za informacije o rušenju leta MH17

Tko je srušio MH17, tko je izdao naredbu, tko je pokrio pucnjavu, tko je direktno upleten, samo su neka od pitanja na koja se traži odgovor

Komentari 29

RA
ranko75
15:17 17.09.2014.

Pa kako? Cijelo vrijeme govore da su ga srusili rusi, zasto sada daju toliku lovu, ako to vec znaju? Ili su mozda lagali? Ili su lupetali, ali na stetu rusa? A zasto nisu objavili odmah da ga je srusila Ukraina u dogovoru sa SAD, cak i ako nisu sigurni, ili oni imaju pravo da lazu samo protiv rusa?Zapade,zapade,vi ste i lopuze i lazovcine i pljackasi i ubice, samo lijepo upakirani, ugladjeni,ustogljeni,sa finim odijelima i manirima. Manje mi se gadi kada takve kao vi vidim kao prosjake,beskucnike i siromasne, jer su mozda postali losi od loseg zivota, a vi koji imate sve zasto ste neljudi?

VL
AP
apolon
16:08 17.09.2014.

Treba pozdraviti potez ove tvrtke, tako ćemo napokon saznati pravu istinu koju globalni moćnici nastoje prikriti!

VL
AP
apolon
16:27 17.09.2014.

Što se pak tiče najnovijih - zanimljivih - informacija o srušenom Boeingu 17 srpnja treba reći da su Njemački novinari otkrili kako u Njemačkom memorandumu ministarstva vanjskih poslova od 17. 7 stoji zabilježeno kako su dva NATO-zrakoplova AWACS toga danava NATO-zrakoplova AWACS toga dana u rutinskom preletu zabilježila radarske signale raketnog sustava zemlja-zrak SAM ilitiga kako ga Rusi nazivaju C-125 Pečora !? Dakle ne radarske signale sustava BUK-1 već C-125 Pečora a ta činjenica (ako je točna) otvara mnoga zanimljiva pitanja!

VL
Avatar Alfons_x
Alfons_x
20:45 17.09.2014.

Mala digresija.....Jasno je da postoji europsko zapovjedništvo američkih snaga. No jasno je da NE postoji europsko zapovjedništvo ruskih snaga. Kao što ne postoji ni američko zapovjedništvo europskih snaga. Dakle, europske jedinice ne postoje na tlu amerike, no na tlu europeope su američke jedinice, strana vojska u nekoj državi je okupacija, ma kako mi to zvali drugačije. Usprkos želji većine Nijemaca, američke snage se nalaze u toj državi još od okupacije Njemačke 1945. Zašto recipročno jedna Njemačka nema bazu u Dallasu recimo.

VL
DU
Deleted user
15:30 17.09.2014.

Englezi naravno šute o informacijama iz crnih kutija. Najprije su rekli da će se odmah znati tko je srušio zrakoplov kada dođu crne kutija pa im se rezultati izgleda ne sviđaju jer iz zadnjeg izvješća veliki stručnjaci samo kažu da je avion pogođen sa mnogo malih dijelova??? Pa jel su to meci iz ukrajinskih vojnih aviona ili krhotine iz projektila koji je doletio do pobunjenika? Dosada su se već mogli analizirati ostatke zrakoplova ali oni šute. A šute samo zato jer pokušavaju krivotvoriti podatke.

VL
AT
Atlantis1
20:04 17.09.2014.

Ta nagrada sigurno dolazi u "region". jer, kao sto se vidi u VL komentarima, mnogi, narocito "komsije" tocno znadu da su avion srusili ukrainski "fasisti", naravno po naredjenju CIA. Istrage se ne moraju voditi jer "zna se" vec.

VL
Avatar Alfons_x
Alfons_x
19:51 17.09.2014.

Nije li najodgovorniji kontrolor leta koji je usmjerio zrakoplov točno iznad zone ratnih djelovanja? Napominjem kako je zrakoplov skrenut 250km sjevernije od uobičajene rute. Tada je bio pod nadzorom ukrajinske kontrole leta. Dakle istraga bi mogla početi pitanjem zašto i po čijem nalogu je zrakoplov skrenut, budući se ime kontrolora koji je tada bio u smjeni sigurno zna. Sve drugo je mazanje očiju

VL
Avatar Sidewinder
Sidewinder
20:13 17.09.2014.

Eh, VL opet ne nudi kvalitetnu informaciju. Novac ne nudi agencija Wifka već nepoznati klijent agencije Wifka, stoga nije jasno tko nudi navedeni novac.

VL
Avatar aunick
aunick
04:16 18.09.2014.

@ranko76....cudi me da se niste mogli dosjetiti da njima zapravo treba zivi svjedok koji ce dati (inside information) obvijesti o tome tko je izdao nareedjenje, tkoje pucao. Tu nebi trebalo da bude panike, vi razumijete ono, nek se zna paa kom opanci kom obojci. Mislim da ova izreka dolazi iz krajeva gdje su opanci nacionalni simbol a predpostavljam da to vama nije strano. Smirite se, neka se nadje svjedok, svjedoci, to bi vas lisilo zamaranja te vase mudre glave jer bi dobili istinu.

VL
AP
apolon
17:05 17.09.2014.

Zašto otvara zanimljiva pitanja??? Zato jer je raketni sustav S-125 Neva/Pečora u upotrebi još od 1963 g. zastario i koliko je poznato Ruska vojska zamijenila je taj stari sustav sa novijim tipom ,dok je Ukrajina modernizirala stariju verziju S-125 saodernizirala stariju verziju S-125 sa novom pod nazivom S-125 -2D-Pečora.Treba napomenuti da je i originalna verzija iz doba SSSR-a- tkz."Pečora" imala max. domet od čak 35km ( bojevu glavu tešku 70kg ) a spomenuta činjenica o većem dometu posve se uklapa u nedostatak bilo kakvih zabilježenih tragova sagorijevanja raketnog goriva projektila nakon lansiranja,usred dana,zanimljivo...nema svjedoka a tragovi ostaju u zraku više minuta !? Bilo kako bilo... nadajmo se da će i ovaj nagradni fond tvrtke pomoći da saznamo Istinu!

VL
PK
Pusa.Kesedzija
23:49 17.09.2014.

Sve znam. dajte mi 30 milijuna a novi identitet mi ne treba.

VL
NE
Nepokolebljiv
16:23 17.09.2014.

Rajku i Marku i slicnim "neupucenima" evo pojasnjenja koje ce i njihov um razumjeti: "svi" ZNAJU da je All Capone bio gangster i ubojica ali znanje sviju nije dovoljno u pravnoj drzavi za nekoga osuditi nego je jedino dovoljno zaa ogovarati i prstom upirati. Za konacnu osudu je potreban SVJEDOK! Osiguravajece drustvo za sada mora isplatiti naknade za smrt i materjalnu stetu prouzrocenu nepoznatim pociniteljem. Kada ce imati svjedoka onda ce na sudu moci pokrenuti postupak protiv Rusije da im vrati novce kole su morali isplatiti, a obitelji poginulih ce moci poceti postupke za dodatne stete radi gubitka voljenih i sredstava za zivot koje bi im poginuli osiguravali za trajanja zivota. Dovoljna nagrada ce motivirati one koji znaju istinu da posvjedoce na sudu.

VL
Avatar aunick
aunick
04:43 18.09.2014.

@smuljko... zapad sprovodi istrage malo drugacije nego sto je to radio Tito, Staljin, Milosevic iliti danas Putin. Na zapadu moras imati tvrde dokaze da bi nekoga optuzio a onda dolazi sudjenje, pa zato oni ne izgledaju tako "efikasni" kao Rusi. Na zapadu su istrage temeljite a moraju se voditi uz strogo postivanje prava onih koji se istrazuju. Zato to malo duze traje. Strpite se ljudi trazite posla. (Za mene ne brinite ja sam 72)

VL
Avatar smuljko
smuljko
15:30 17.09.2014.

u sukobu koji se vodi u ukrajini mislim da je prava strana ona proruska koja se bori za federalizaciju ukrajine dakle to su dobri momci, oni kijevski su loši Banderaši. Što se tiče rušenja aviona nekako mi zdrav razum govoriri da ako su to učinile ukrajinske snage već bi rusija izašla sa nepobitnim dokazima jer je zapravo nevjerojatno da oni nemaju kontrolu zračnog prostora i to još za vrijeme sukoba.valjda bi rusi trebali znati koliko je aviona svaki trenutak iznad ukrajine, naprosto mi se čini naivno da ako su to učinili ukrajinci da za to rusi nemaju dokaze,naročito ako to učini vojni lovac na visini oko 10 tisuća metara neprijateljskih snaga......

VL
Avatar smuljko
smuljko
15:33 17.09.2014.

također mi nije jasna logika ruske strane da odugovlače s istragom jer svako odugovlačenje ide u korist unionista iz kijeva....

VL
Avatar jigaboo
jigaboo
15:23 17.09.2014.

pa zar nisu Rusi srusili.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.