Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
raspisana nagrada

30 milijuna dolara i novi identitet za informacije o rušenju leta MH17

MH17
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/2
17.09.2014.
u 14:37

Tko je srušio MH17, tko je izdao naredbu, tko je pokrio pucnjavu, tko je direktno upleten, samo su neka od pitanja na koja se traži odgovor

Tri su mjeseca prošla otkako je srušen let MH17 Malaysian Airlinesa, a istražitelji nisu ni korak bliže u otkrivanju počinitelja.

Sada je Wifka, tvrtka za prevare u osiguranju, ponudila 30 milijuna dolara, položenih u Zürichu, za točne informacije i dokaze, a uz novac, nudi i novi identitet.

Kako stoji u oglasu, nakon što je ubojstvo 298 putnika na letu od Amsterdama do Kuala Lumpura proglašeno "nesrećom" od svih političkih aktera, svojim žrtvama, njihovim obiteljima i javnosti duguju objašnjenje činjenica povezanih s rušenjem te dokaze za ono što se dogodilo.

Tko je srušio MH17, tko je izdao naredbu, tko je pokrio pucnjavu, tko je direktno upleten, samo su neka od pitanja na koja Wifka želi odgovor.

>>Zrakoplov sa 298 putnika pogođen je projektilom

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

Komentara 29

RA
ranko75
15:17 17.09.2014.

Pa kako? Cijelo vrijeme govore da su ga srusili rusi, zasto sada daju toliku lovu, ako to vec znaju? Ili su mozda lagali? Ili su lupetali, ali na stetu rusa? A zasto nisu objavili odmah da ga je srusila Ukraina u dogovoru sa SAD, cak i ako nisu sigurni, ili oni imaju pravo da lazu samo protiv rusa?Zapade,zapade,vi ste i lopuze i lazovcine i pljackasi i ubice, samo lijepo upakirani, ugladjeni,ustogljeni,sa finim odijelima i manirima. Manje mi se gadi kada takve kao vi vidim kao prosjake,beskucnike i siromasne, jer su mozda postali losi od loseg zivota, a vi koji imate sve zasto ste neljudi?

AP
apolon
16:08 17.09.2014.

Treba pozdraviti potez ove tvrtke, tako ćemo napokon saznati pravu istinu koju globalni moćnici nastoje prikriti!

Avatar Alfons_x
Alfons_x
20:45 17.09.2014.

Mala digresija.....Jasno je da postoji europsko zapovjedništvo američkih snaga. No jasno je da NE postoji europsko zapovjedništvo ruskih snaga. Kao što ne postoji ni američko zapovjedništvo europskih snaga. Dakle, europske jedinice ne postoje na tlu amerike, no na tlu europeope su američke jedinice, strana vojska u nekoj državi je okupacija, ma kako mi to zvali drugačije. Usprkos želji većine Nijemaca, američke snage se nalaze u toj državi još od okupacije Njemačke 1945. Zašto recipročno jedna Njemačka nema bazu u Dallasu recimo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije