Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OKRŠAJ U DANSKOJ

2 policajca i civil ozlijeđeni u pucnjavi u Kopenhagenu

Policija je objavila fotografiju osumnjičenika
Foto: Københavns Politi
1/2
01.09.2016.
u 09:46

Naoružani napadač je poslije uhićen

Dvoje policajaca i barem jedan civil ozlijeđeni su u pucnjavi kasno jučer u Kopenhagenu, objavila je danska policija, prenosi RT.

Naoružani napadač je uhićen, objavila je jutros policija. Još uvijek je bio naoružan i policija ga je upucala.

– Specijalci su okružili adresu na kojoj je policajac vikao na muškarca kada je pokušao pobjeći. Muškarac je bio naoružan, došlo je do kraće izmjene vatre i osumnjičenik je pogođen – objavila je policija, koja je objavila i fotografiju osumnjičenika:

 

Jedan policajac je ustrijeljen u nogu, a drugome je ranjena glava. Civil stranog podrijetla ustrijeljen je u bedro, a policija je naglasila da nije stradao od policijske vatre. Jedan od policajaca je u kritičnom stanju, prenosi Local.dk.

Pucnjava se dogodila tijekom rutinskog policijskog posla u Christianiji, autonomnoj četvrti glavnog danskog grada. Policija je objavila da je muškarac počeo pucati na njih dok su obavljali uhićenje.

Za osumnjičenika su rekli da im je otprije poznat s organiziranog tržišta kanabisa u Christianiji.

 

>> Pucnjava u Gentu: Muškarac odbio baciti oružje, policija ga ubila

>> Naoružan muškarac pucao po ulicama Beograda pa 'uletio' u stambenu zgradu

Komentara 14

KR
krmpaza
11:52 01.09.2016.

dakle kada ne objave fotografiju onda sa 99.99% sigurnošću možemo znati o kome se radi, o doktorima, arhitektima, akademicima i sl. sa bliskog istoka ili afrike

IV
ivanpz
10:34 01.09.2016.

Toliko grozni clanci a od reklama nemozes procitati ni tekst od 3 recenice zalosno ali istinito

KA
KaNiDora
15:02 01.09.2016.

Bio je atomski fizičar

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije