Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGIČNA NESREĆA

18 vojnika poginulo u urušavanju vojarne u Sibiru

ruska vojska
Foto: ilustracija
13.07.2015.
u 09:43

U ruševinama je i dalje petero vojnika, a potraga za njima je u tijeku

Najmanje 18 ljudi poginulo je u jučerašnjem urušavanju vojarne u ruskoj regiji Omsk u Sibiru, objavio je glasnogovornik ministarstva obrane Igor Konašenkov u ponedjeljak. Do 8.30 sati po moskovskom vremenu iz ruševina je izvučeno 37 vojnika, od kojih je 18 mrtvo, a 19 ih je hospitalizirano.

U ruševinama je i dalje petero vojnika, a potraga za njima je u tijeku.

Jedan regionalni policijski izvor rekao je da bi nesreća u selu Svetli mogla biti izazvana preradama na zgradi tijekom nedavnih popravaka.

>> Urušavanje zbog izgradnje zimskog vrta: U Rigi izvukli 51 tijelo

>> Urušavanje rudnika u Čileu: Rudar ostao zarobljen na dubini od 300 m

Komentara 3

Avatar viki_nuland
viki_nuland
15:21 13.07.2015.

Vjerojatno su gradjevinski radnici malo previse gledali u dno boce votke tijekom izvodjenja radova. Mislim da bi izvodjaci uskoro mogli promjeniti boraviste i naci se u jednom od poznatih Sibirskih odmaralista poznatijih kao gulag.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije