Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prihvaćen poziv

16 članova stožera nasuprot Milanovića

josic
Goran Ferbezar/PIXSELL
16.10.2013.
u 15:26

Poziv prihvaćamo unatoč neprimjerenim mjerama koje je poduzeo u vidu metalnih barikada i pojačanih policijskih postrojbi, poručuju iz Stožera

Stožer za obranu hrvatskog Vukovara odaslao je službeni dopis ministru hrvatskih branitelja Predragu Matiću, kojim ga obavještava da prihvaća poziv premijera Milanovića na sastanak u četvrtak u 18 sati u prostorijama grada Vukovara. Ministru su dostavili popis osoba koje će nazočiti sastanku u sastavu Stožera, a oni su: Tomislav Josić, Vlado Iljkić, Drago Adžaga, Enver Arnautović, Igor Gavrić, Marijan Živković, Snježana Patko, Slavko Jurić, Franjo Šoljić, fra Gordan Propadalo, dr Vesna Bosanac, Tomislav Medved, Stevo Culej, Josip Vidović, Boris Mužanović i Ilija Vučemilović.

- Poziv prihvaćamo unatoč neprimjerenim mjerama koje je poduzeo u vidu metalnih barikada i pojačanih postrojbi oklopljene, interventne i specijalne policije po cijelom Vukovaru, no činimo ovu žrtvu kako bi grad Vukovar spasili od kaosa – ističu članovi Stožera, koji su od ministra Matića zatražili popis osoba koje stižu na razgovor sutra u Vukovar.

- Vukovar je mjesto posebnog pijeteta, a za sav domoljubni puk Vukovar je Hrvatska - poručili su iz Stožera te stoga odmah pozvali predsjednika RH, predsjednika Vlade i predstavnike nadležnih ministarstava na javnu raspravu koja će se održati u Zagrebu u prostorijama Europskog doma, 24. listopada 2013. u 12 sati.

>> U Stožer stiglo pismo iz Vlade: Milanović u četvrtak u Vukovaru?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije