Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Motorčići i chopperi

1. Motor show uz lijepe žene i rock, Harleyi, tetovaže, oprema...

moto show (1)
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/6
29.04.2012.
u 15:45

Na Zagrebačkom velesajmu prvi se put organizira sajam motora, a uz bikere ide i dobra zabava, “klopa” i žestoki rifovi

Motori, motori, motori... poznati je stih bikerske himne Divljih jagoda koja neizbježno prodire kroz podsvijest vidi li se više od stotinu “pila” parkiranih ispred Kineskog paviljona na Zagrebačkom velesajmu, mjestu gdje se prvi put u stogodišnjoj povijesti novozagrebačkog zdanja organizira takav događaj.

Osim u Harley Davidson Road King Classic motoru za gotovo 30 tisuća eura koji je najskuplji izloženi primjerak, motoristi su najviše uživali u druženju, rock’n’rolu, razmjeni kontakata, lijepim ženama i stvaranju novih prijateljstava.

– Ljudi trebaju shvatiti da mi nismo banditi s ulice, a za to su ovakve manifestacije idealne - kaže Davor Borošak, predsjednik Virago Owners Club Zagreba koji već 40 godina na asfaltu provodi sa svojim ljubimcem na dva kotača.

A nježnu stranu motorista najbolje ilustrira primjer Aleksandre Gorete iz Karlovca, akademske slikarice koja se u taj životni stil zaljubila u mladosti.

– Zavoljela sam motore još prije 15 godina, i uvijek sam željela imati svoj - objašnjava Aleksandra koja je u šest mjeseci minucioznog rada i oslikavanja svoj nekada zahrđali chopper pretvorila u pravi unikat.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Bell940
Bell940
21:10 29.04.2012.

ovaj moto sajam ili kak su ga već nazvali \" Motor SHOW\", je S R A M O T A !!!!! za organizatora, Zagreb. nemogu razumjeti da se je tak nekaj katastrofalno moglo uopće organizirati, pravi fijasko.

MO
motosmart
08:24 30.04.2012.

uzas od sajma, 100 moto klubova da bas.. a udruga koja to organizira je registrirana kao udruga za zrtve pravosudja..hahahah sad bi na bikerima zaradjivali, FUUUUUJ !!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije