Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Treba li Prorok piti čaj od bunike ili čitati novine

lukahodak
Kristina Štedul Fabac/Pixsell
21.12.2010. u 12:00

a iduću godinu uz isparavanja iz čaja najavljuje suđenje Sanaderu u Austriji, a ne usuđujemo se ni pomisliti što bismo doznali da je u čaj kapnuo i malo limuna.

Luka Hodak, šaman i bivši načelnik Saborskog, proglašen je u Jutarnjem listu prorokom čije se vizije nepogrešivo ostvaruju jer je prije godinu i pol dana najavio Sanaderov pad, otvaranje različitih afera i Hebrangov poraz na predsjedničkim izborima. Sve to doznao je “od Velikog Duha” koji mu se obraća poslije šalice vrućeg čaja od halucinogene bunike. Za iduću godinu uz isparavanja iz čaja najavljuje suđenje Sanaderu u Austriji, a ne usuđujemo se ni pomisliti što bismo doznali da je u čaj kapnuo i malo limuna.

Diskretni šarm nečastivog Sanadera očarao klarise

Nenad Stazić, saborski zastupnik SDP-a, pita se “je li HDZ bio samostan klarisa u koji je ušao nečastivi u liku Sanadera, zaveo nedužne časne i odveo ih na krivi put”. Dobar predložak za komičan mjuzikl.

Dužan 55 milijuna kuna pa postao upravitelj u JANAF-u

Pavo Šarčević, bivši saborski zastupnik HSS-a i sadašnji član predsjedništva te stranke u vladajućoj koaliciji, dobio je dobro plaćeno mjesto upravitelja terminala državnog poduzeća JANAF-a. Ne bi to bilo čudno da Šarčević nije, kako piše Jutarnji, odveo već dvije svoje tvrtke u stečaj ostavši dužan 55 milijuna kuna. Ali pustimo sad kadrovsku politiku jer “blagdani su”, rekao bi svoju mantru Šarčevićev predsjednik Joža Friščić.

Stjepan Mesić bacio rukavicu Danijeli Dvornik

Stjepan Mesić, kandidat za zagrebačkoga gradonačelnika, pohvalio se u emisiji Nedjeljom u 2 kako u posljednje vrijeme odlazi na “energy rejuvenation” – posebne kineske vježbe za obnovu energije i pomlađivanje. Time je odlučno bacio rukavicu izazova Danijeli Dvornik u utrci za propagiranje nepotrebnih tretmana u medijima. Dvornikovu udovicu koja od liposukcije svog podbratka radi show još i možemo shvatiti, ali bivšeg predsjednika države koji se javno hvali ispravljanjem energetskih vrtloga u svom tijelu teško možemo doživjeti ozbiljno. Možemo se samo nadati da će mu se uskoro aktivirati čakra za dostojanstveno starenje.

Ključne riječi

Komentara 6

JJ
jjonja
15:30 21.12.2010.

E Edi koji si ti komad budale nema riječi u hrvatskom da opiše tvoj kretenizam ...

VI
vidimškoj
16:53 21.12.2010.

Luka Hodak, šaman i bivši načelnik Saborskog, proglašen je u Jutarnjem listu prorokom čije se vizije nepogrešivo ostvaruju jer je prije godinu i pol dana najavio Sanaderov pad, otvaranje različitih afera i Hebrangov poraz na predsjedničkim izborima. Sve to doznao je “od Velikog Duha” koji mu se obraća poslije šalice vrućeg čaja od halucinogene bunike. Za iduću godinu uz isparavanja iz čaja najavljuje suđenje Sanaderu u Austriji, a ne usuđujemo se ni pomisliti što bismo doznali da je u čaj kapnuo i malo limuna. ++++++++++++++++ bolji je on prognozer od šukija i bile ovce.............................

HU
husli
23:31 21.12.2010.

Jedan od pametnijih HDZ-ovaca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?