Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MISTERIOZNA SVJETLA

Tajni test kineske supersonične nuklearne letjelice ostavio nevjerojatne tragove

13.10.2018.
u 09:00

Iako dužnosnici u Kini još nisu potvrdili najnoviji krug ispitivanja, kineski vojni blogeri tvrde kako je tajni fenomen na nebu uzrokovan hipersonskim kliznim vozilom kojeg poznaju kao DF-ZF.

Nevjerojatni oblici od svjetla pojavili su se na nebu, a stvorio ih je hipersonični zrakoplov u vlasništvu kineske vojske koji može letjeti brzinom od 10 Macha dok nosi nuklerani teret, odnosno 12250 km/h. 

Iako dužnosnici u Kini još nisu potvrdili najnoviji krug ispitivanja, kineski vojni blogeri tvrde kako je tajni fenomen na nebu uzrokovan hipersoničnim zrakoplovom kojeg poznaju kao DF-ZF.

Kinesko ministarstvo obrane otkrilo je 2014. da rade ona ovom zrakoplov, a a otada je, koliko je poznato, testiran sedam puta, ne uključujući ovaj posljedni, jučerašnji test. 

Jarku svjetlost na nebu vidjeli su i žitelji Beijinga, ali i na sjeveru u provinciji Shaanxi gdje su snimili neobičnu svjetlost na nebu iznad njihovih glava.

 

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Zagor 74
Zagor 74
11:20 13.10.2018.

Zar Beijing me ne zovemo Peking? Ili je prepisivanje dostiglo nove razine :-)

MI
mile13
21:12 13.10.2018.

eto stvarno je tajni test kad i vecernji za njeg zna ha ha

Avatar krcedolac
krcedolac
10:07 13.10.2018.

Izvan zemaljci ipak napredniji....NLO- i ne ostavljaju nikakvog traga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije