Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pravna borba

Propao Appleov pokušaj zabrane prodaje Samsunga u SAD-u

'JK Shin (C), president and head of Samsung\'s mobile division, holds Samsung Electronics\' new tablet \'Galaxy Tab 10.1\' as he poses for photographs during its launch ceremony at the company\'s head
'JO YONG-HAK'
04.12.2011.
u 18:54

Američka tvrtka pokrenula je tužbu protiv Samsunga tvrdeći kako kopiraju iPhone i iPad.

Propao je Appleov pokušaj zabrane prodaje Samsungovih naprednih telefona i tableta Galaxy na američkom tržištu. Odlučila je to Lucy Koh, okružna sutkinja u kalifornijskom gradu San Joseu, prenosi Reuters.

Apple je tužbu protiv Samsunga u SAD-u pokrenuo u travnju ove godine, tvrdeći kako su njihovi proizvodi iz serije Galaxy zapravo kopije iPhonea i iPada. Tako su pokušali zabraniti tri napredna mobitela i Tab 10.1.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije