Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Poznata voditeljica i glumica otkriva tajne dobre organizacije

Huawei
Foto: Promo
15.07.2020.
u 12:39

Posao na televiziji zna biti izrazito dinamičan, a to najbolje zna naša popularna voditeljica Doris Pinčić. Obično joj radni dan počinje izrazito rano zbog emitiranja jedne od najdugovječnijih televizijskih emisija, no Doris ipak ističe kako se uz dobru organizaciju sve stigne.

A dobra organizacija lakša je uz gadget od povjerenja. Dorisin izbor već su neko vrijeme Huaweijevi uređaji koji su se istaknuli vrhunskom kvalitetom izrade i naprednim karakteristikama, kao i dugotrajnom baterijom spremnom izdržati ubrzani televizijski tempo. Konkretno, Doris svakodnevno koristi novi vrhunski Huawei MatePad Pro tablet u koji može brzo zapisati sve svoje misli, zahvaljujući Huawei M-pencil stylusu uparenom sa Smart Magnetic tipkovnicom.

„Huawei MatePad Pro mi je olakšao u mnogočemu, a prije svega u organizaciji dana i poslova, što je za mene ključno. Popisujem sve obaveze, nosim ga sa sobom, pod pauzama pišem tekstove, svugdje stane i rijetko se razdvajamo“, ističe Doris Pinčić.

Osim tableta, pametni telefoni su zasigurno jedan od gadgeta s kojima je većina ljudi danas izrazito bliska, te ih smatramo osobnim asistentima koji nam olakšavaju svakodnevicu. Najvažnije karakteristike danas se mogu svesti na tri kategorije – kamera, performanse i snažna baterija. Huaweijev novi P40 Pro pametni telefon objedinjuje vrhunsko iskustvo korištenja na svim ovim područjima, zbog čega je postao jedan od omiljenih gadgeta naše voditeljice.

„Što se tiče ostalih gadgeta, Huaweijev  bluetooth zvučnik me prati posvuda, a od pametnih telefona koristim već nekoliko posljednjih modela i jako sam zadovoljna, ponajviše sjajnim fotkama koje mi pomažu da zauvijek zabilježim trenutke s ljudima koje volim“, dodaje Doris Pinčić.

Huawei svojim korisnicima osim pametnih telefona i tableta nudi i ostale vrhunske pametne uređaje koji korisnicima olakšavaju svakodnevicu. Njihovu ponudu provjerite kod ovlaštenih prodajnih partnera.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije