Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Pametni satovi – Kako do manje stresa i zdravijeg života?

Huawei Watch GT 2e
Foto: Promo
1/9
16.06.2020.
u 14:54

Davno su prošla vremena u kojima ste u čudu gledali na one koji nose pametni sat na ruci.

Danas ih nose gotovo svi, i stari i mladi, bez obzira bave li se nekim sportskim aktivnostima ili jednostavno žele imati produžetak pametnog telefona na ruci, kako bi im praćenje bitnih informacija bilo još lakše. No, osim obavijesti i praćenja prijeđenih koraka, pametni sat ima cijeli niz prednosti i može vam pomoći da živite bolje i zdravije, ili s manje stresa.

Foto: Arena Hospitality Group

Uštedjet će vam živce i pomoći pronaći telefon

Mnogi od nas našli su se često u situaciji da panično tražite mobitel po stanu baš prije nego morate negdje krenuti. Na kraju ga najčešće nađete na mjestu na koje bi zadnje pomislili, no puno živaca i par minuta vam može uštedjeti opcija ‘Pronađi telefon’ koja je jedna od aplikacija na Huawei Watch GT 2e pametnom satu.

Smanjite razinu stresa

Uključite li u postavkama svog sata automatsko testiranje stresa, sat će uz stalno mjerenje pulsa moći dodatno brinuti o vašem zdravlju. I to tako što će cijelog dana pratiti razinu stresa, a aplikacija vježbe disanja oslobodit će vas stresa i umiriti kad je to potrebno.

Foto: Arena Hospitality Group

Cijeli dan prati vašu aktivnost

Napredne tehnologije i senzori ugrađeni u ovaj sat vodit će brigu o vašem zdravlju tijekom cijelog dana. Tako možete u svakom trenutku vidjeti razinu aktivnosti koju ste do tada napravili u danu, a sat će vas, ako uključite ovu opciju, upozoriti kad predugo sjedite i obavijestiti vas da bi bilo vrijeme da se razgibate - što je odlično za one koji zaborave na ovo tijekom radnog dana te znaju cijeli radni dan provesti za stolom.

Foto: Arena Hospitality Group

Uživajte u glazbi i upravljajte svojom playlistom

Huawei Watch GT 2e dolazi sa 4 GB interne memorije koju možete koristiti kako bi sat napunili glazbom, pa tijekom trčanja ili bilo koje aktivnosti jednostavno možete promijeniti pjesmu bez da vadite telefon iz torbice ili da se zaustavljate zbog promjene pjesme. Uživajte u trčanju, samo naprijed.

Vremenska prognoza na dohvat ruke

Odmah nakon vaših zdravstvenih pokazatelja, na ekranu sata naći ćete trenutne meteorološke podatke za vašu lokaciju, ali i osnovne informacije o prognozi za današnji dan, što vam također može uštedjeti vrijeme. Prognozu i druge podatke možete također vidjeti odmah i na početnom ekranu, izaberete li jedno od brojnih naličja sata koje uključuju i tu informaciju.

Uskladite sat s raspoloženjem

Huawei je značajno obogatio kolekciju naličja za Watch GT 2e, pa tako možete birati među brojnim dizajnerskim opcijama i dodatno personalizirati sat za svaku priliku. Idete li na ekskluzivnu večeru, elegantna maska bit će bolja opcija, a ako idete na neki sportski događaj, tu će vam trebati svi podaci koji prikazuju vašu aktivnost i zdravlje.

Foto: Arena Hospitality Group

Predah od neprestanih poruka

Još jedna odlična opcija Huaweijevog sata je mogućnost da na njemu vidite obavijesti za brojne chat aplikacije bez da ste uključili telefon i ušli u tu aplikaciju. Tako ćete moći vidjeti poruku prijatelja na WhatsAppu ili kolege koji se javlja preko Messengera. S druge strane, oni neće dobiti obavijest da ste vi tu poruku vidjeli sve dok je ne otvorite na mobilnom uređaju. Tako ćete sami moći prosuditi koliko je hitno da reagirate na poruku i da vaš sugovornik vidi one znakovite plave kvačice.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije