Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tijekom punjenja

Novi slučaj: Samsung Galaxy Note 7 eksplodirao i zapalio automobil

Foto: Facebook/Nathan Lydia Dornacher
1/9
09.09.2016.
u 10:00

Dosad je zbog izgaranja baterije zaprimljeno 35 prijava iz cijelog svijeta. Zbog spomenutih problema dionice tvrtke pale su za gotovo 7 milijardi dolara

Novi Samsung Galaxy Note 7 zbog problema s baterijom i žalbi kupaca nedavno je povučen iz prodaje. Prijavljeni su slučajevi u SAD-u i Južnoj Koreji gdje je uređaj tijekom ili nakon punjenja eksplodirao.

U vezi s problematikom oko nove baterije, korisnik Nathan Dornacher s Floride tvrdi da je njegov Galaxy Note 7 eksplodirao tijekom punjenja u automobilu zbog čega se zapalilo i njegovo voziloNitko nije ozlijeđen tijekom neobične nesreće, a vlasnik uređaja uputio je žalbu mobilnoj kući. 

– Otišao sam do garaže uzeti stvari i ostavio upaljen auto. Mobitel se ostao puniti, a kad sam se vratio po njega, ugledao sam plamenove. Otvorio sam vrata i odmah pokušao ugasiti vatru – opisao je svoj slučaj.

Samsung je izjavio za Fox 10 da su upoznati sa slučajem te potiču kupce na program zamjene uređaja. – U procesu smo dogovora s g. Dornacherom kako bismo istražili slučaj i riješili problem – stoji u priopćenju. 

Samsung Galaxy Note 7 dostupan je na tržištu nešto više od dva tjedna. Dosad je zbog izgaranja baterije zaprimljeno 35 prijava iz cijelog svijeta. Zbog spomenutih problema, dionice tvrtke pale su za gotovo 7 milijardi dolara. 

>> Samsung povukao novi Galaxy Note 7 – uređaji eksplodirali tijekom punjenja

Komentara 4

MN
mate.no
16:54 09.09.2016.

Bas lijepo. Bas me zanima sta bi bilo da je covjek vozio 3-godisnje dijete npr u vrtic, otisao brzo u kucu po neku stvar i onda se ovo dogodilo... Tko kaze da tehnologija ne moze ubit covjeka...

TV
tvrditik
19:32 10.09.2016.

šteta one lijepe pošišane trave koju izgaziše vatrogasci

Avatar nikadanelazem
nikadanelazem
17:32 11.09.2016.

Arapi su dobili jaku konkurenciju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije