Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Smartlife

Novi portal Smartlife pokreće pametne promjene

Smartlife
Foto: Shutterstock
1/3
13.04.2021.
u 11:46

Riječ je o prvom premium portalu o pametnoj tehnologiji koji će informirati i educirati o primjeni digitalnih rješenja te uvođenju pametnih digitalnih promjena u život i poslovanje

Vodeća medijska kuća nišnih premium brendova Adria Media Zagreb, koja objavljuje gotovo 20 tiskanih i internetskih izdanja, svom portfelju dodaje novi portal Smartlife. Riječ je o prvom premium portalu o pametnoj tehnologiji koji će informirati i educirati o primjeni digitalnih rješenja te uvođenju pametnih digitalnih promjena u život i poslovanje.

Inovativna digitalna rješenja postaju neizostavan dio naših života u svim segmentima, bilo da je riječ o mobilnosti, obrazovanju, komuniciranju, stanovanju, zdravstvu, javnoj upravi, upravljanju  energijom, gospodarenju energentima ili svakodnevnim navikama. Ovim portalom Adria Media želi pomoći poslovnoj zajednici i pojedincima da takva rješenja lakše i brže prihvate i implementiraju čime će pridonijeti prosperitetnijem i održivijem društvu.

"Uzbuđeni smo zbog činjenice da pokrećemo regionalnu digitalnu platformu koja će poticati na pametne promjene. Osim toga, educirat ćemo i informirati publiku kako iskoristiti prednosti smart rješenja u svakodnevnom životu i poslovanju. Uz snažnu digitalnu inicijativu nastojat ćemo pozitivno mijenjati svijest cijele zajednice o temi digitalizacije”, poručila je Ivana Krajinović, direktorica Adria Medije Zagreb.

Foto: Shutterstock

Na digitalnoj medijskoj sceni dosad nije postojala premium destinacija za vijesti i sadržaje o pametnoj tehnologiji, iako, s druge strane, publika odavno postoji. Osim toga, budući da samo 18 posto hrvatskih tvrtki ima strategiju digitalne transformacije, odličan je trenutak za kvalitetnu diskusiju o ovoj temi i poticanje na bržu prilagodbu. Okolnosti izazvane pandemijom pokazale su koliki je to nedostatak, a već je odavno poznato da digitalizacija nije pitanje izbora nego neophodan put svih uspješnih društava i tvrtki.

Adria Media Zagreb za oba problema sada nudi rješenje. S jedne će strane poslovnoj zajednici Smartlife ponuditi platformu punu ideja i znanja za lakše postizanje digitalnih i pametnih ciljeva te ubrzanu transformaciju poslovanja prema produktivnijim, agilnijim i dugoročno održivijim modelima, a s druge će zainteresirana javnost na raspolaganje dobiti online prostor u kojem se mogu pronaći sve relevantne i najnovije informacije o pametnoj tehnologiji i njenome korištenju za jednostavniji i kvalitetniji život. Ujedno će se moći povezati i s biznisima koji te promjene predvode.

Foto: Shutterstock

„Očekuje nas mnogo sadržaja na svim kanalima Adria Medije Zagreb, brojne prilike za učenje od lidera i razmjenu ideja, zajedničko odlučivanje o temama i trendovima koji su najvažniji za dubinsko proučavanje i primjenu, originalne reportaže i najbolje prakse iz svih područja pametnog življenja i poslovanja. Veselimo se što ćemo zajedno s našim partnerima iz poslovnog svijeta i našom brojnom publikom pomicati Hrvatsku i regiju prema pametnijoj i zelenijoj budućnosti“, zaključila je Krajinović.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije