Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PAMETNI TELEFON

Nokia 7.1 stigla u Hrvatsku: ZEISS optika i PureDisplaj u svestranom uređaju

Nokia 7.1
Foto: Promo
27.11.2018.
u 11:10

Nokia 7.1. je prvi Nokia pametni telefon koji dolazi s PureDisplay tehnologijom zaslona za superiorni doživljaj uz HDR kvalitetu zabave.

Prvi pametni telefon s PureDisplay tehnologijom zaslona i ZEISS optikom, Nokia 7.1, odsad je dostupan u Hrvatskoj i to po cijeni od 2999 kuna za inačicu s 4GB radne memorije i 64GB prostora za pohranu.

- Svjesni smo da naši korisnici u Hrvatskoj uživaju stvarati video i gledati sadržaj na svojim pametnim telefonima. Zato nam je bilo izuzetno bitno objediniti ZEISS optiku i PureDisplay tehnologiju u svestrani uređaj koji nudi superiorni doživljaj uživanja u sadržaju, bez obzira snimate li fotografije za svoje društvene mreže ili gledate najnoviju epizodu serije na svom omiljenom streaming servisu.

Uz konverziju SDR sadržaja u HDR u realnom vremenu, još više korisnika može iskusiti sve čari premium iskustva uživanja u sadržaju. Uz to, ZEISS optika omogućava fanovima da iskoriste sve prednosti brzog auto fokusa i zabilježe nevjerojatne HDR fotografije. Uzbuđeni smo što svojim fanovima u Hrvatskoj možemo predstaviti jedan ovako impresivan uređaj - kazao je Tomislav Himbele iz HMD Globala.

Nokia 7.1. je prvi Nokia pametni telefon koji dolazi s PureDisplay tehnologijom zaslona za superiorni doživljaj uz HDR kvalitetu zabave. Uključuje podršku za HDR10, što će podići vaše video zapise na novu razinu i viši kontrast (1,000,000:1 dinamički raspon kontrasta) uz veću jasnoću.

Nokia 7.1 ima 12MP/5MP kamere sa ZEISS optikom i dvije faze detekcije te pruža super precizni auto fokus. Nokia 7.1. tri će godine primati redovna mjesečna sigurnosna ažuriranja uz dvije godine ažuriranja operativnog sustava, što je zajamčeno Android One programom.

FlexPai - mobitel sa savitljivim zaslonom

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije