Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Games Revolted

Nakon 4 godine razvoja, domaća igra Phageborn danas otvara svoja vrata - tjedan dana prije originalne najave!

Phageborn
Foto: Games Revolted
1/6
07.02.2020.
u 15:22

Rani pristup samo je prvi korak u avanturi koju Phageborn nudi, Games Revolted traži povratne informacije zajednice kako bi stvorio najbolju stratešku kartašku igru u novom desetljeću

Games Revolted objavio je danas rani izlazak njihove strateške kartaške igra Phageborn. Počnite igrati Phageborn već danas u Early Accessu po 10% nižoj cijeni od standardne cijene koja iznosi 100,00 kn(14,99USD). 

Igru možete preuzeti ovdje danas od 18:00h.

"Zahvaljujući našoj besplatnoj beta verziji igre, uz veliku pomoć naše zajednice uspjeli smo identificirati probleme i primijeniti potrebne popravke koje smo implementirali u Early Access verziju, koju izdajemo čak tjedan dana prije nego što smo planirali", rekao je Danijel Matić iz Games Revolteda.„Budući da se mnogo igara odgađalo ove godine, shvatili smo da na ovaj način bi mogli zahvaliliti obožavateljima koji su bili s nama od početka ovog putovanja iz snova. Radujemo se što ćemo zajednički raditi na stvaranju igre za koju se nadamo da će biti temelj za obožavatelje glavnih strateških kartaških igara."

Foto: Games Revolted

Rani pristup samo je prvi korak u avanturi koju Phageborn nudi, Games Revolted traži povratne informacije zajednice kako bi stvorio najbolju stratešku kartašku igru u novom desetljeću. Igrači su pozvani da kupe igru, pruže vrijedne povratne informacije studiju i na taj način podrže domaću gaming industriju.

Informacije i novosti o igri možete pratiti i na njihovim društvenim mrežama:

Facebook
Twitter
Youtube
Reddit
Website
Discord

Foto: Games Revolted

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije