Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEOBIČAN KAMEN

Curiosity na Marsu snimio 'iguanu'

iguana mars
Foto: NASA
07.11.2013.
u 18:15

Nije poznato je li riječ o običnom kamenu koji je slučajno oblikovan poput životinje ili pak o fosiliziranoj iguani i dokazu o životu na Marsu

Curiosity, NASA-in rover na Marsu, fotografirao je kamen oblikovan poput iguane, prenose svjetski mediji. Nije poznato je li riječ o običnom kamenu koji je slučajno oblikovan poput životinje ili o fosiliziranoj iguani i dokazu o životu na Marsu.

Scott C. Waring, koordinator stranice UFO Sightings Daily, koja je prva objavila da se na jednoj od fotografija koje je objavila NASA nalazi i "iguana", tvrdi da ovo nije prva životinja pronađena na Marsu.

– Zapravo ih je dosad pronađeno 10 do 15. Čak sam pronašao i kamen koji se pomaknuo četiri puta na četiri fotografije, i onda nestao na petoj – rekao je Waring za The Canadian.

Waringova stranica prije je objavila priču o vjeverici, odnosno o kamenu oblikovanom poput vjeverice snimljenom na Marsu, nagađajući da je NASA na Mars tajno počela dopremati životinje da bi vidjela koliko dugo mogu izdržati.

Komentara 14

CF
Crveni@fašist
21:49 07.11.2013.

Je ljudi,...... je,........ Prava pravcata iguana i to originalnija nego na Zemlji

Avatar žrtve tuđmanizma
žrtve tuđmanizma
19:32 07.11.2013.

sva sreća da na marsu nema hercegovaca inače bi ovo bila "gospa"

PM
Prc-master
18:37 07.11.2013.

haahhhh kamen...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije