Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ups...

Bizarna pogreška razljutila korisnike iPhonea: 'Ovo je jako iritantno'

iPhone
Foto: Reuters/PIXSELL
1/11
07.11.2017.
u 09:21

– Imam 1150 dolara vrijedan telefon koji ne može čitati slovo "i" – komentirao je tehno-novinar Mike Murphy na Twitteru

Neobična pogreška razljutila je neke korisnike iPhonea koji su nadogradili operativni sustav iOS na inačicu 11.1.

Naime, nekim korisnicima nakon nadogradnje sustav je počeo automatski "ispravljati" slovo "i" u "A" i upitnik, piše BBC. Nisu svi korisnici naišli na ovaj problem.

– Imam 1150 dolara vrijedan telefon koji ne može čitati slovo "i" – komentirao je tehno-novinar Mike Murphy na Twitteru.

– Ovo je jako iritantno – komentirao je jedan korisnik na Appleovu forumu.

Apple je reagirao na problem objavivši na svojim stranicama privremeno rješenje koje uključuje podešavanje postavki tipkovnice. Također su najavili da će ispraviti problem u budućoj nadogradnji softvera.

Ključne riječi

Komentara 14

DD
dobar.d
10:16 07.11.2017.

Moj samsung je bolji i jeftiniji....al zasto brisati zanimljive komentare citatelja kao da je tema holokaust???

BA
batman
10:51 07.11.2017.

Smeće svaki iphone 👅👅👅👅👅👅😂😂😂😂.

JU
juma
10:32 07.11.2017.

Radi se o statusnom simbolu i nije bitno sto moze ili ne, vec sto posredno govori o svom vlasniku kako je bogat, cool i uspjesan. Jedan Rolex sat u svojoj osnovnoj funkciji pokazuje vrijeme isto kao i neki sa Hrelica,, ali ga zapravo nitko zbog toga ne kupuje, vec da pokaze bogatstvo i moc svog vlasnika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije